![]() |
|
206 jant ET uyumu (yardım)... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 13:31 |
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar...
206 bijon ölçüsü bildiğim kadarıyla 4x108 ET 25. Bulmuş olduğum oz marka jant 2010 fiesta dan çıkma ve sahibi jant hakkında bilgi olarak şunu verdi (7J X15 H2 4X108) ET 15 in ET 25 e uyumu var mıdır? bu jant bana uyar mı? marka: oz, model: ultraleggera ilgili arkadaşlar bilirler az çok... |
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok iyi bildigim ve hafifligi ise unlu bir jant
15 et 25e gore biraz icerde durur belki saga sola donmeler ve kasislerde lastigin ic tarafi surtme yapabilir
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oo Ali hocam imdadıma yetiştin resmen :)
ilerde flanş uygulaması yapabilrm içerde kalmasına önlem olarak önemli olan ilk safhada uyumluluk. 195/50 bridgestone a terfi edicem. Onay verirsen alıyım zaten uzun bi süre arayıştaydım 15" ve orijinalini ama rakadaş şehirdışında oldyğundan birebie deneme imkanım olmayacak yani elimde patlama (uyumsuzluk bakımından) gibi bi ihtimal yok değil mi?
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |