Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Amasra tarafında ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Amasra tarafında ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Amasra tarafında ?
    Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:08
Arkadaşlar merhaba,

Bugün akraba ziyaretinden sonra hazır tatil varken iş yoğunluğu arasına karadeniz yapalım dedik.

Geçen sene Akçakoca ya gittik baya güzel yerdi. Bu sene amasra tarafını düşünüyoruz. Günü birlik olacak. SAbah yola çıkıp mümkün muhtelem öğleden önce orada oluruz.

- Güzel bir öğle yemeği (balık tercihen )
- Gezilecek yerler
- İlle görülmesi gereken yerler
- Denize girilicek yerler

hakkında bilen arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum.

Yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Turgay_66 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:44
Hocam haziran ayında bizde gittik amasraya gezmek için,fakat zaman çok kısıtlıydı fazla gezemedik,çok güzel yer ,manzara süper ötesi,amaaa yollar çok tehlikeli inişli çıkışlı ve keskin virajlı dikkatli olmanızı tavsiye ederim,gezilmesi gereken yerler;tavşan adası,ağlayan ağaç ,çarşısı biz bu kadarını gezebildik başka yerlerini bilmiyorum, hayırlı yolculuklar :)
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:45
Orjinalini yazan: Turgay_66 Turgay_66 Yazdı:

Hocam haziran ayında bizde gittik amasraya gezmek için,fakat zaman çok kısıtlıydı fazla gezemedik,çok güzel yer ,manzara süper ötesi,amaaa yollar çok tehlikeli inişli çıkışlı ve keskin virajlı dikkatli olmanızı tavsiye ederim,gezilmesi gereken yerler;tavşan adası,ağlayan ağaç ,çarşısı biz bu kadarını gezebildik başka yerlerini bilmiyorum, hayırlı yolculuklar :)

Teşekkür ediyorum hocam,

Dediğiniz yerleri not alıyorum. Navigasyon götürcek bakalım o nasıl götürecekse artık.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:52
Hocam Ankara dan yola cıkacaksanız otobandan gidip bolu ayrımına döneceksiniz mengenden felan geçeceksiniz sonra tabelalar çıkıyo bartın,zonguldak diye bartın merkeze gidince herkes gösterir zaten :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:53

Hocam Ankara dan yola cıkacaksanız otobandan gidip bolu ayrımına döneceksiniz mengenden felan geçeceksiniz sonra tabelalar çıkıyo bartın,zonguldak diye bartın merkeze gidince herkes gösterir zaten :)

Navigasyonda benzer şekilde götürüyor sanırsam zaten çok alternatif yoktur. Dediğiniz rotayı takip etmeye çalırım.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 22:59
hocam ben navigasyonla gidiyordum beni bi köy yoluna dönderdi otobanı zor buldum tekrar :D  fazla iyi değildi ondan oldu galiba :D
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 23:09

hocam ben navigasyonla gidiyordum beni bi köy yoluna dönderdi otobanı zor buldum tekrar :D  fazla iyi değildi ondan oldu galiba :D

Ben daha geçen hafta güncelledim harita ve yazılımı bakıyım bi yola bakalım nerden götürüyor
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 23:47
Ya Amasranin merkezinde bir yerde bi balik yemistik hala tadi damagimda. Baligi gec salata cok guzeldi Smile Soyle yol kenarinda bir yerdeydi ama alt kata inmistik. Tabi benim dedigim 10 sene once felan. Salatadan mutlaka ye Thumbs Up
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 23:51
Aykut abi çeşm-i cihan olabilir mi lokantanın adı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2013 Saat 23:59
kardeşim ne gerekiyosa sor bana benim annem Bartınlı her yıl bi kaç kez Amasra inkumu yapar gelirim yollarını çok iyi bilirim ve çok sert dalıp çıkarım ayriyeten otobanda metro Dörtdivan tesislerini geçtikten yaklaşık 10 km sonra sağa yol ayrılacak yeniçağ diye oradan otobandan çıkacaksın gişelerden geçtikten sonra tekrar sağ yapacan sonra yaklaşık 15 km sonra sola yol ayrılacak sonrada devrek i gectıkten sonra Zonguldak yol ayrımı olacak bartın için sağa döneceksin çok rahat gidersin ama sana bi küçük bilgi veriyim bartından çıktıktan sonra Amasra diye sağa yol ayrılcak oradan girme orası hem çok virajlı hemde sıkıntılı sen düz devam et iki şeritli duble yoldan ilerde sola yol ayrılacak oradan sola dön kavşağı geçtikten sonra sağa çek arabadan in manzarayı izle ve resimlerini bizimle paylaş balık yemek istiyosan çarşının ortasında canlı balık isimli güzel bi mekan var tavsıye ederim
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:06
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24856 
5 ve 6. resimler Amasra manzarası
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:07
Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

kardeşim ne gerekiyosa sor bana benim annem Bartınlı her yıl bi kaç kez Amasra inkumu yapar gelirim yollarını çok iyi bilirim ve çok sert dalıp çıkarım ayriyeten otobanda metro Dörtdivan tesislerini geçtikten yaklaşık 10 km sonra sağa yol ayrılacak yeniçağ diye oradan otobandan çıkacaksın gişelerden geçtikten sonra tekrar sağ yapacan sonra yaklaşık 15 km sonra sola yol ayrılacak sonrada devrek i gectıkten sonra Zonguldak yol ayrımı olacak bartın için sağa döneceksin çok rahat gidersin ama sana bi küçük bilgi veriyim bartından çıktıktan sonra Amasra diye sağa yol ayrılcak oradan girme orası hem çok virajlı hemde sıkıntılı sen düz devam et iki şeritli duble yoldan ilerde sola yol ayrılacak oradan sola dön kavşağı geçtikten sonra sağa çek arabadan in manzarayı izle ve resimlerini bizimle paylaş balık yemek istiyosan çarşının ortasında canlı balık isimli güzel bi mekan var tavsıye ederim

Burak hocam teşekkür edeirm. Yol tarifi güzel oldu. Dediğiniz gibi gitmeye çalışırım not alıyorum her şeyi.

Günü birlik gidicez çok dolaşmadan gidilip görülmesi gereken yerleri , yemek yenilesi (balık özellikle) yeri ve mümkünse 1-2 saat denize girmeyi planlıyoruz. Bu sene hem okul he staj derken tatil yine yalan oldu. Günü birlik takılcaz. Sabah 5 gibi çıkalım diyoruz Ankara dan.

Çarşıya gidicez orası keisn onun dışında yolunuz üzrinde şurası var uğrayın diyeceğiniz ve dediğim gibi plajı ve denizi güzel olan bir koyu var mı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:30

benim evim mamakta yaklaşık ankaradaki evimden Amasra merkez 340 km Amasra büyük bi yer değil avuç içi kadar çarşısı plajı felan herşey yanyana arabayı ortaya bırakma hemen ceza yazarlar denize girmek için ben amasrayı tercih etmem herkez plajda üst üste oluyo plajı küçük güzel koylar var ama oraya hem zaman hemde orayı bilen biri lazım denize girmek için inkumu gayet güzel ama ikisi  tam zıt yönlerde Amasra bartın  merkeze 32 km  sinop yönünde inkumu ise bartın merkezden liman yönünde 15 km ama kesin olarak tavsiye edeceğim yer amasraya yukarıdan gir hem rahat yolculuk yaparsın hemde manzarası on numara

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:33

ben ilk yerden girmişim demek ki döne döne başım ağrıdı valla :D o dediğiniz yolu yeni yapmışlar galiba iki şeritli dediğiniz ,birde amasra ikiye ayrılıyormuş galiba doğu-batı yada kuzey-güney bu konu hakkında bilginiz varmı hocam :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:35
deniz konusunda bende inkumunu tavsiye ederim hocam plaj uzun en azından,aman dikkat edin karadenizin suyu soğuk oluyor tabi ilk başlarda ama sonra alışıyor insan :)

Düzenleyen Turgay_66 - 09 Ağustos 2013 Saat 00:36
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 00:56
paşam biz senle hemşeriymişiz iki şeritli yol çoktan beri var ama yaklaşık beş yıldır bayağı kullanımda dolmuşlar eski yoldan gidiyorlar köylerden geçtiği için yaklaşık 15 km viraj var ve tehlikeli yollar araç sollamak için sadece bir düzlük var ben çok sert sürerim araç içindekiler kendini toplayamaz Amasra bi kac adadan oluşuyor küçük biyer ama şirin yer Amasra kalesi var gayet güzel merkezin orta yerinde barış akarsu heykeli var akşam ışıkları süper olur inkumu plajı çok büyük rahat 4 km var belki daha fazla suyu bana soğuk gelmez bünye alışkın ama ankara gitse plaja sığar LOL sıkıntısı sadece otopark alanları araç yoğunluğundan yetmiyor
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 01:24

benim evim mamakta yaklaşık ankaradaki evimden Amasra merkez 340 km Amasra büyük bi yer değil avuç içi kadar çarşısı plajı felan herşey yanyana arabayı ortaya bırakma hemen ceza yazarlar denize girmek için ben amasrayı tercih etmem herkez plajda üst üste oluyo plajı küçük güzel koylar var ama oraya hem zaman hemde orayı bilen biri lazım denize girmek için inkumu gayet güzel ama ikisi  tam zıt yönlerde Amasra bartın  merkeze 32 km  sinop yönünde inkumu ise bartın merkezden liman yönünde 15 km ama kesin olarak tavsiye edeceğim yer amasraya yukarıdan gir hem rahat yolculuk yaparsın hemde manzarası on numara

O zaman gidip amasrayı gezeriz. yemeği fln yeriz sonrasında inkumuna gideriz.

İnkumu dışında kumsalı ve denizi güzel bir yer var m ?

Bir de hocam bu üstten dediğiniz nasıl oluyor ? Açıkçası bilmediğim için tam anlayamadım
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 01:59
kardeşim ben sana biraz tarif edeyim ilk önce bartın eski otogarı bul sağına otogarı al solunda bartın cayı ve cınaraltı restorantı  cadde adı tersane caddesi o yoldan duz devam et yaklaşık iki km sonra önüne küçük bi köprü çıkar sen sağdan gir köprünün üstünden soldan düz devam et köprünün adı orduyeri olarak geçer kime sorarsan gösterir tabelaları takip et iki tane dört yoldan geçeceksin Amasra yönünü takip et ikinci dörtyoldan sonra yaklaşık 5 km gidince küçük bi tabela Amasra yazar sen oradan girme kuruceşme sinop devam edecek duble yol devam et bi kaç km sonra sola yol ayrılır Amasra tabelası var oralarda çok araba olur deniz gözükür yol kenarı meyve sebze tezgahları olur soldan Amasra diye yazar orada dön yolu takip et amasradasın
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 02:02

unutmadan söyleyeyim eski otogarda bordo renkli Amasra dolmuşları var hareket yerleri orası bilgi alabilirsin

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 Saat 19:34
hocam tesekkur ederim. Simdi amasraya gectik burda adim atilmiyor sabah ilkumuna indik baya yuzduk semaver fln yaptik simdi baligimizi yiyip gezicez bakalim
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 119 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 77 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 73 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 265 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 161 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2316 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6744 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 145 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 143 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 141 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 732 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 190 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 180 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 884 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 348 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 559 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 415 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107895 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1658 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3446 4 Rock
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English