![]() |
|
İSTEK , DİLEK , TALEP :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 14:11 |
Norm Ender candır..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet vazgeçtim slowda olabilir ama yabancı olsun
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kinfolk crispy( tesko varsa ıyı gıder )
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Norm Ender; O piçte bendim
meraktan baktım. dinledim.. hacı bu arabada değil hiçbir yerde gitmez.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Sırayla dinleyeegim birazdan (dımtıslı( olanları indirecegim :d |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Contra ; Az Contra ; Zamanda yolculuk Contra ; Ölü Contra; Yok Contra ; Çelişki Joker; Kül kedisi Joker; Çocuklar Joker; Jokzilla p3 Joker; Sürtüğün tekisin Saian ; kanunsuzlar Hidra ; Beddua Norm Ender; İçinde patlar Norm Ender ; Çıktık yine yollara Norm Ender; O piçte bendim (+18) Sansar Salvo ; 180km Sansar Salvo; Damarlarımda Cash Flow ; Hayata küstüm.. Biraz değişik oldu sanırım. Ama keyifli.. :) |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sayılır geneli bass ağırlıklı ama eğlencelı şarkılar :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bunlar dımtıslı mı :)
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
01.Kanye West - Heartless
02.Far East Movement feat Riff Raff - The Illest (2013) 03.Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop (feat. Wanz) 04.Major Lazer - Watch Out For This (Bumaye) (feat. Busy) (Bass) 05.Selana Gomez - Come And Get It (2013) 06.David Guetta ft Ne-Yo & Akon - Play Hard (2013) 07.Lloyd Banks feat. Juelz Santana (Remix) (2010) (Bass) 08.Belly feat. Snoop Dogg - Hot Girl (2012) 09.Akon ft. French Montana - Hurt Somebody (NoTags) 10.MGK - Wild Boy (Official) ft. Waka Flocka Flame 11.Tyga - Molly feat. Wiz Khalifa & Mally Mall (2013) 12.Lady Sovereign - Love Me or Hate Me (f**k You) 13.Akon ft. Ludacris - Drop Down (2011) 14.Ian Carey - Rosette Feat. Timbaland - Brasco - Amnesia 15.The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party (2012) 16.Remady ft. Manu-L & J-Son - Single Ladies (2012) 17.Bodybangers feat. Victoria Kern - Tonight (Extended Mix) 18.Rihanna feat. David Guetta - Right Now - Right Now 19.Timbaland feat. T-Pain & Billy Blue - Talk That sh*t (2010) 20.Lana Del Ray - Summertime Sadness (2013) Kendi Listemden Bir 20 lik upload ederdım ama beğenırmısın beğenmezmısın bılmıyorum bılınen parçalar bulunması zor değil. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Hip Hop seviyosan araba güzel gidiyo
![]() Grits - My Life Be Like/Ohh Ahh (Remix ft. 2Pac & Xzibit) |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
arkadaşlar araçta dinleyebileceğim yabancı slow olmasın güzel müzikler yazabilirmisiniz.
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |