![]() |
|
İSTEK , DİLEK , TALEP :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 14:11 |
Norm Ender candır..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet vazgeçtim slowda olabilir ama yabancı olsun
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kinfolk crispy( tesko varsa ıyı gıder )
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Norm Ender; O piçte bendim
meraktan baktım. dinledim.. hacı bu arabada değil hiçbir yerde gitmez.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Sırayla dinleyeegim birazdan (dımtıslı( olanları indirecegim :d |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Contra ; Az Contra ; Zamanda yolculuk Contra ; Ölü Contra; Yok Contra ; Çelişki Joker; Kül kedisi Joker; Çocuklar Joker; Jokzilla p3 Joker; Sürtüğün tekisin Saian ; kanunsuzlar Hidra ; Beddua Norm Ender; İçinde patlar Norm Ender ; Çıktık yine yollara Norm Ender; O piçte bendim (+18) Sansar Salvo ; 180km Sansar Salvo; Damarlarımda Cash Flow ; Hayata küstüm.. Biraz değişik oldu sanırım. Ama keyifli.. :) |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sayılır geneli bass ağırlıklı ama eğlencelı şarkılar :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bunlar dımtıslı mı :)
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
01.Kanye West - Heartless
02.Far East Movement feat Riff Raff - The Illest (2013) 03.Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop (feat. Wanz) 04.Major Lazer - Watch Out For This (Bumaye) (feat. Busy) (Bass) 05.Selana Gomez - Come And Get It (2013) 06.David Guetta ft Ne-Yo & Akon - Play Hard (2013) 07.Lloyd Banks feat. Juelz Santana (Remix) (2010) (Bass) 08.Belly feat. Snoop Dogg - Hot Girl (2012) 09.Akon ft. French Montana - Hurt Somebody (NoTags) 10.MGK - Wild Boy (Official) ft. Waka Flocka Flame 11.Tyga - Molly feat. Wiz Khalifa & Mally Mall (2013) 12.Lady Sovereign - Love Me or Hate Me (f**k You) 13.Akon ft. Ludacris - Drop Down (2011) 14.Ian Carey - Rosette Feat. Timbaland - Brasco - Amnesia 15.The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party (2012) 16.Remady ft. Manu-L & J-Son - Single Ladies (2012) 17.Bodybangers feat. Victoria Kern - Tonight (Extended Mix) 18.Rihanna feat. David Guetta - Right Now - Right Now 19.Timbaland feat. T-Pain & Billy Blue - Talk That sh*t (2010) 20.Lana Del Ray - Summertime Sadness (2013) Kendi Listemden Bir 20 lik upload ederdım ama beğenırmısın beğenmezmısın bılmıyorum bılınen parçalar bulunması zor değil. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Hip Hop seviyosan araba güzel gidiyo
![]() Grits - My Life Be Like/Ohh Ahh (Remix ft. 2Pac & Xzibit) |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
arkadaşlar araçta dinleyebileceğim yabancı slow olmasın güzel müzikler yazabilirmisiniz.
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |