![]() |
|
Frene yüklenince araba titriyor, sekiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 20:39 |
Arkadaşlar frene sonuna kadar basınca, yani tam onlamıyla yüklenince, sanki araba böyle sekiyormuş gibi oluyor, bildiğiniz fren pedalını giderken yere basıyormuşum gibi hissediyorum, fren tutmayacakmış kaçıracakmış gibi oluyor ilk defa bugün fark ettim, nedendir ?
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abs olmasin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
abs olsun
![]() Absdir abs. |
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
normal bir durum mu yani (:
|
|
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abs
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
abs olması ihitmali ile birlikte,disklerinizide kontrol ettirin bence çiziklerden balatadan hatta milim egrilikten bile yapabilir aklınızda bulunsun,bir ay önce yaşamış birisi olarak.. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
yavaş yavaş basınca sıkıntıyı hissetmiyorsun bile ama tam bastığında dediğin gibi koşmayı brak uçuyon resmen tüm araba hissediyor o sarsıntıyı
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Aynen öyle valla |
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Frene bastığında titreme ile beraber frene basılıyken araba kendini sağa veya sola itiyorsa tityerek abs sensörü olabilir. Sağdaki bozuksa sola çeker frene bastığında vs. Bizim başımıza gelmişti bu
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abs dün bende yaşaggım aynısını araç sekiyor gibi
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
ABS Konusunda fikrim yok ama benzer bir problemi ben ön disklerimin ömrünü yitirmesinden yaşadım. Disklerin eğrilmesi, çizikler vb. şeyler fren anında anlamsız sarsıntılar ve yolda çizgiden kaçmalara yol açıyordu. Ön iki diski değiştirdiğimde sorun tamamen ortadan kalktı.
+ Forum sponsorunda şuan diskler kampanyalı sanırım, orjinal çifti 120, brembo spor tipi ise 160tl Düzenleyen SZKR - 10 Ağustos 2013 Saat 12:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |