![]() |
|
106 dodikler ve marşpiyeller nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
medus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 15:25 |
arkadaşlar,106 Quick'de çamurluk dodiklerini ve marşpiyellerini söküp yeniden silikonlamam lazım.bu iş zor mudur,çok teferruat geektirir mi?konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.fotoğraflı anlatım da olursa süper olur.
şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onlar orijinal de klipslidir sökerken kırma ihtimalin çok çok yüksek ...
Güç kullanmadan yavaş yavaş esneterek çıkarabilirsin...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
medus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
herhangi bir vidalama yok yani.tamam teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ORJİNALİNDE KLİPSLİ OLURLAR AMA EĞER Kİ DAHA ÖNCE İŞLEM GÖRMÜŞ İSE VİDA ATILMA İHTİMALİ DE VAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
teşekkürler,bugün operasyona başlıyorum..
|
|
![]() |
|
Evet dodikleri ve marşpiyelleri söküp silikonlayıp tekrar yerine taktım.oruçlu olarak işlem yaklaşık 5-6 saat sürdü.ön dodikler çok zorladı,davlumbazlar falan sökülmeliydi ama şükür ki sökmeden elimle uzanarak hallettim.en zorlayan bölüm ise dodikleri çamurluklara tutturan klipsler.
|
|
![]() |
|
HAYIRLISI OLSUN OZAMAN ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılan işçiliğin resimlerini de görmeyi isteriz
![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |