![]() |
|
RUHSAT BİLGİLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ataman100 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 11:17 |
Arkadaşlar her keze iyi günler bugün ruhsatı incelerken aracın gücüne baktım bi anormallik gördüm aracın gücü 167 kw olarak geçiyor beygir gücü olarak hesapladığımda aşağı yukarı 230 beygir oluyor ama benim bildiğim aracım 195 beygir yanlış bilmiyor olmam gerekiyor 97 ye kadsr olan s16 lar 175 beygir 5 ileri 97 sonrası 185 beygir 6 ileri ufak oynamalarla bizim araç 195 beygir olması gerekiyor kafam karıştı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ruhsatı baz alırsam benim aracım 240 beygir:S
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
ruhsata göre de benim araç 110kw, yani 150hp. ruhsata güvenmmeyin, yanlış yazılıyor
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
benimde 50kw yazıyor araba 68 beygir 50kw=75beygir
|
|
![]() |
|
ataman100 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum:S
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim ruhsatta 55,1 kw yazıyordu ben onu aylardır hp diye okumuşum hayıflanıyordum noterdeki eleman yanlış yazdı niye böyle yaptı diye hatta araştırdım falan benim arabanın emsalleri hep 75 beygir :) şimdi öğrendim ki kw yazıyormuş ve 75 beygire denk geliyor doğru yani :D konuyu açan arkadaşa kucak dolusu teşekkürler :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
yanlışın var...ruhsattaki bilgi doğrudur.50 kw = 68 beygir eder.Çünkü 1 KW=1.36 beygir olduğuna göre 50*1.36=68 beyir eder. Başka birimlerden çevirmek isteyenler bu siteyi kullanabilirler. http://www.birimcevir.com/guc-birimleri/guc-birimleri.aspx Düzenleyen korkusuz202 - 06 Ağustos 2013 Saat 12:36 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ataman100
Bu zamana kadar aldığım araçlarda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım yanlış yazma gibi sonuçta aracın markası modeli yılı yazılınca bildiğim kadarı ile otomatik sistem giriyor o bilgileri yanlışsam düzeltin
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
benim ruhsattada 137 kw yazıyordu 183 hp :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
yazan polisler genelde sallıyor . ama beygir gücünden bir sıkıntı duymadım .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
geçenlerde bir otomobilin devrini alıyorum, polis aracın azami yüklü ağırlını bana soruyor. otomobildir taşıyacağım kişilerin ağırlığını bi ölçüp geleyim istersen dedim. öyle bakıştık bir süre. bir önceki ruhsatta belirtilmemişse polislerde bazen sallayabiliyor dediğin gibi.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |