|
|
Basa Şerid led ışıklandırma taktım bir şey olurmu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ssedo
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Basa Şerid led ışıklandırma taktım bir şey olurmuGönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 19:27 |
|
1.5 metre kadar led şerit taktım sorunsuz çalışıyor bass vurdukça ışıklar çoğalıyor çok hoş oldu fakat sorum; acaba sorun olur mu ? anfiye ,ses sistemine zarar verir mi bilgisi olan var mı
![]() |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 20:43 |
|
Verir hocam. Yüksek seste ledleri yakar amfinin çıkışına zarar verebilirsin.
Önerim boş ses çıkışın varsa ona transistör ile girer ya da ses algılayıcılar var onlardan kullanabilirsin. |
|
![]() |
|
Ssedo
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 21:07 |
|
Anfide epey çıkış varda hiç anlamıyorum ki nereden çıkış alacağız :) en iyisi bi kurcalıyayım, olmadı anahtar takarım led'e böyle nadiren açarım :) ses algılayıcıların isimi nedir, nereden temin edebilirim.
|
|
![]() |
|
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 21:21 |
|
bass çıkışınızıda kullanabilirsiniz aslında, ledlerin önüne sistemi koruma adına seri şekilde 63 (veya üzeri) volt 1 mikrofarat gibi bir kondansatör kullanırsanız sıkıntı olmayacaktır..
Düzenleyen errör - 05 Ağustos 2013 Saat 21:22 |
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Ssedo
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 21:27 |
|
Kondansatör olayı aklıma yattı hocam seri dediğiniz kablonun birisini kesip kondansatörü bağlayacağım değil mi, çokmu cahil kalmışım anlamadım ki ben ya
![]()
|
|
![]() |
|
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 22:13 |
![]() kondansatörün voltajını yüksek, kapasitesini düşük tutmakta fayda var ... out ledlere gidiyor... ayrıca arkadaşında dediği gibi kendi algılayıcı mikrofonu olan , ses sisteminden bağımsız çalışan çok hoş led stickerler de var carqualizer isminde, incelemeni öneririm 20 30 lira civarında satıyorlar... Düzenleyen errör - 05 Ağustos 2013 Saat 22:19 |
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Ssedo
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 23:04 |
|
Hocam anahtar taktım, 3-4 gün içerisinde kondansatörüde takacağım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, hoş oldu öyle pek apaçi moduna girmedik sanırım :D
Link video |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 23:47 |
|
5aya yakındır evimdeki 2+1 imde bu tarz kullanıyorum bi soru çıkmadı
|
|
![]() |
|
errör
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 00:23 |
bu tip bir şey düşük güçlü sistemlerde sorun çıkartmaz ancak yüksek çıkış gücü olan sistemlerde ledler bozulup çıkışı kısadevreye düşürebilir buda amfinin çıkışına zarar verebilir. kondansatörle bir nebzede olsa koruma sağlanır..
|
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Ssedo
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 00:44 |
|
Anladım hocam teşekkürler Gökhan hocam birazda olsa içimi rahatlattınız :9
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||