![]() |
|
enjeksiyon pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 19:13 |
usta enjeksiyon pompası hava kaçırıyor dedi. hava sıkıyormuş gb pıs pıs diye ses geliyor nasıl bir çözümü var .. tamircim baya uzakta veya kendim halledebilirmiyim.
|
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bır yerden kaçagın var depodan sağlıklı benzın cekıpde pompalayamıyr halıye aracın performası duser butun borularını kontol ettrımek lazım sanrım
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
bendeki 2005 hdi dizel , dezillerdede aynımı..
|
|
![]() |
|
hiç cevap yazacak yokmu arkadaşlar. motorun üstündeki sibopların birinin kenarlarında zannımca mazot olan ıslaklık var. ben sökebilirmiyim. en yakın ustam 200 km yolda sıkıntı olurmu bu haliyle... tşk.
|
|
![]() |
|
cevabını ben yazıyım :) enjektörün 2 vidasını söküp çektirme diye tabir edilen aparatla enjektör sökülüyor. altında ki patlayan havayı sızdıran pul değiştiriliyor. içini iyice bezle sildikten sonra tekrar takılıyor. başıma gelen bayram arefesinde açık bi dükkan buldun yola çıkmadan bakıtıyım diye ustaya !! vardım anlamadığı halde anlarım diye açmaya çalıştı. böylece 4 saat uğraştı enjektörüde bozdu ..başka birini neyseki bulduk da kurtardı beni..maliyet 150 tl. 30 tl bitecekken :) salak usta vidanın tekini söktü diğerini unutmuş..neyseki motor kapağını kırmadı. fazla zorlamadı. banada kurum bağlamış diyor. anlamayınca böyle adamların elinde maskara oluyoruz ya...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |