![]() |
|
Dün yaşadığım olay, dikkat gülümsetir! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 Saat 20:30 |
bizde kaçmak korkmak yok (: ama evet bmw de çip olabilir, yani yoksa 206'yı geçmek onun ne haddine (: bu arada az sonra insignia olayımı anlatacağım (: tavsiye ediyorum mutlaka okumanızı (: madara ettim arabayı (:
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o bmw de çip vardır bişeyler yapmışlardır yoksa haddine mi aslana kafa tutmak
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CLS kovalamışlığımızda var, Jaguar korkutmuşluğumuzda :) Aslan ayrı bişey işte :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
geçende %10 eğimli rampa çıkıyorum sağımda yavaştan takılan clio rs var.neyse ben soldan geçip gidicem,tam aracı geçiyorum üstad 2.viteste yavaştan asılmaya başladı.aracım dizel olduğu için 2 viteste torkla beraber bi yapıştırdım buna bir boy fark attım.3'e aldım vitesi 3-5 saniyeye kalmadı adam 2. viteste aracı devirlendirince inceden geçtim sağa 'saygılar' gibisinden yol vermek durumunda kaldım
![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
5.20 bayağı bir zor ya tork çok yüksek araba uçup gidiyor ama benzinli 3.16 a)daha mantıklı bir rakip
|
|
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
araçlarımız aynı kasa benimki 2001 110 bg 5.20 biraz zor tabi ama 3.16 yı aldım aşaya acımadım bile. aslan hatalı matalı ama istediği zaman yapıyo. ciğer var arabada....
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
O bmw buraya gelecek (:
![]() |
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Gönlümüz her zaman aslandan yana abiciğim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Evet Can haklı diyenler arkadaşlar (: |
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bizim gönlümüz hızlı
![]() Ben de ışıklarda çoğu arabayı alıyorum dizelin torkuyla ama geçen polo tdi 3.vitesten sonra bir açıldı pir açıldı. |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
senin araba bin basar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
:DDDD muhabbetlerde bolemıdı hocam
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() |
|
![]() |
|
Dün akşam eve dönüyorum, Elazığ'ı bilenler vardır belki gazi caddesinden çayda çıraya doğru gidiyorum, minibüs güzergahındayım, her neyse
bir 5.20d var önümde, ışıklarda durduk arkasındayım tam, ama arabayı dans ettiriyorum olduğu yerde dikizden beni kesiyor abimiz (: neyse yeşil oldu o bir yüklendi boş dururmuyum bende yüklendim, trafik sıkışık çok basamıyor, bende ayrılmıyorum dolayısıyla dibinden, Neyse biz böyle boş bir yere geldik yol ikiye ayrılıyor o boş yola gitti ben doluya, baktı diğer yoldayım, son anda trafiği birbirine katarak benim yoluma girdi önümde durdu yine, sağdan yanına geçtim, ışıktayız; Arkadaşlar 5.20d (yeni kasa) ve 2000 model peugeot 206 :D Işıklarda, yan yana duruyor (: saniye geriye doğru düşüyor 5-4-3-2-1 bir bastık ben yırttım arabayı bildiğiniz (: tam böyle burun buruna gidiyoruz demek isterdim ama Adam aldı başını gitti (: Sonra kendi kendime, yakışır be bana dedim, tüpten benzine bile almaya tenezür etmeden kapıştım :D Alttaki videoyu da bilirsiniz zaten kendime armağan ediyorum Makyajda bir yere kadar (:
http://www.youtube.com/watch?v=USmunMKaN4U |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |