![]() |
|
koltuk kılıfı nasıl takılır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 Saat 18:46 |
koltuk kılıfı aldım ama arkadaşlar bunun takımı basit midir yoksa bir ustaya mı götürmek gerekir ?
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bi deneme yanılma yolu yap arkadasım. belki senin kabiliyetine göre sana kolay gelebilir. ama normalde kişisel uygulamalı bi üründür koltuk kılıfı. bi kendin takmaya çalış baktın olmuyo ustaya öle gidersin;)
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ByKaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
değil mi, hem takabilirsem resimlerini falan da çekeyim de (: işine yarar belki başka arkadaşların, takamazsamda rezil olurum :D o resimleri ibret olsun diye koyarım bakın böyle böyle oluyor takamıyosunuz sonra die (:
|
|
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
evet arkadaşlar, yaklaşık 2 buçuk saatlik uğraştan sonra anladım ki, bazı işleri işin ustasına bırakacaksın (: yarın sanayiye götürüp taktırcam (:
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hadi hayırlısı
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Kesinlikle
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Zordur koltuk kılıfı takmak daha önceden el yatkınlığı yoksa duzgun olmaz çok uğraştırır kancaları vs. var bikere ben denedım yaptımda ama daha önceden deneyımım olmadığı ıçın tam olmamış bunaltı gelmıştı arabadan ınenlerın arkasından toplanan kılıfları duzeltmekten döşemecının bırıne taktırdım .Buyuk marketlerden alsaydınız onların servıslerı ucretsız takıyor adamlar ışı bıldığı ıçın daha kısa surede daha duzgun yapıyor sızede seyretmesı oturup rahat etmesı kalıyor ama yapılmaz dıye bısey yok kendınızde yapabılırsınız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Evet seyrettim bugün, yarın öğlenden sonra fırsatını bulabilirsem videosunu çekeceğim ustanın nasıl taktığını anlatacağım belki işine yarayan arkadaşlar olur (:
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |