![]() |
|
Diagbox update 5.02 to 5.20v2 Password? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 22:57 |
Arkadaşlar merhaba,
Diagboxun düşük versiyonları için eski bilgisayarımı canlandırdım. 5.02 versiyonu buldum yükledim aktivasyon fln tamamlandı. Gel gelelim iki update indirdim. 5.02 to 5.20v2 5.20v2 to 5.29 Her ikisi de rar içerisinde idi çıkarıdm installerı açtım ama 3. aşamada password istedi bir tülrü oluradamadım. scarymistake SCARYMISTAKE scary2011 scarymistake2011 scary 2011 scarymistake 2011 SCARY2011 SCARY 2011 SCARYMISTAKE2011 SCARYMISTAKE 2011 ama nafile bana mısın demiyor ve nette de bir açıklama bulamadım. Deneyen kurak kullanan oldu mu acaba ? |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buldum beyler o da scary01 miş link paylaşımında yanlış yazmışlar
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bu sefer yapıcan sen bu cc yi ali içime doguyor ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim DigaBox gelmis. Bakalim nasil biseymis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |