![]() |
|
206 Jant Yorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozknglnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 13:05 |
iyi günler,
aracımı aldığımda üstünde bu jantlar mevcuttu. Şimdi ise jantları değiştirmek istiyorum. Modifiyeyi cok seven biri değilim. Orjinallikten yana biriyim. Aklımda 2 düşünce var; 1-Orjinal Peugeot alaşım jant bulup takasa gireceğim 2-Farklı bir jant bulup onu kullanacağım. iki sekildede elimdeki jantları elden cıkarmam lazım. ne yapmam lazım. fikirlerinizi bekliyorum. yardımcı olursanız memnun olurum. ![]() |
|
![]() |
|
ozknglnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
orjinal bir 15 jant alın bence bunlar aracı pek hoş göstermıyor ışıne yaran başka model bı arabaya yakıştırabılır bu jantları ama 206 ya gitmemiş kendı tercıhım ama en kötü ihtimal kapak janta bile dönmek bunlardan daha hoş bir goruntu oluşturcaktır araç uzerınde . 5 Kollu 15 ınç 4x108 307 lerın orjınal jantlarını tavsiye ederım çok hoş duruyor sizin lastiklerde 15 lastık masrafı olmaz lastık masrafım olmasa ben alıcam ama fırsatını bulamadım :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Dediginiz janta baktim gercekten guzel duruyor.
Siradaki soru su. Ben bu janti nerden bulabilirim Takasa girsem ihtimal duser. Ikinci el jant alip satilan yer var midir.... |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada lastik ölçüleriniz normalden 9mm dar. 185 55 15 normal ölçüsü. çapta 9mmlik bir daralma sözkonusu. bu da %1.54lük bir farka tekabül ediyor. yani gösterge 100km yol gittiğinizi gösterdiği anda aslında 98,46 km gitmiş olacaksınız. çok ufak bir konfor kaybınız da sözkonusu olur ama çok çok ufak dediğim gibi. %3 fazla eksik kabul edilebilir değer aralığı. çok büyük etkisi olmaz ama bilginiz olsun yine de.
15inç jant için benim tavsiyem 206 cc jantı. 16inç için de 307 jantı (rc jantına benzeyen).
|
|
![]() |
|
Yorumlar icin tesekkur ederim. Demekki komple satmak lazim.
Lastiklerle jantin ikinci elini kaca satabilirim. lastiklerin balansinda sikinti yok. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aracınızı güle güle kullanın.
ÜZerindeki jant daha çok japon tarzı bir jant. 206ya bana kalırsa da pek yakışmamış. Lastiklerin konfor ve kaliesinden memnunsanız lastiğiniz kalır siz jan takasına girebilir sadece jantı satıp yerine başka bir 15" jant alabilrisniz. Eğer görünüm değişsin 16" e çıkıyım derseniz lastik ve jantı bir satıp yeni bir jant lasitk takımı almanız gerekir. Bunlar önce maaliyete sonra zevk meselesine göre farklılık gösterir. Arkadaşların belirttiği 15" sirocco jantı gerçekten 206dda çok hoş duruyor. Spor bir imaj katıyor ![]() 15" interlagos jant var o da 206ları tarz ve sport arası hoş gösteriyor. 207Rc lerdeki Hockenheim in 15" versiyonu ![]() Eğerki 16" çıkıcam derseniz 307leirn arianne jantını tek geçerim her beyaz 206da olması gereken janttır. ![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
aracın hayırlısı olsun 1. ve 3. ilandakiler güzel ama bunlar replika tabiki
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
yorumlarınız için tesekkur ederim,
arkadasın bahsettiği gibi 307'lerin arianne jantını bende cok begendim. yakında ilanı vereyim. alıcı cıkarsa yakın zamanda jantları degıstırmek istiyorum. replikada olsa cok sıkıntı yaratmaz herhalde, cok agresif araç kullanan biri degililm : )) |
|
![]() |
|
yetkin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
İlgilenirsen ilandaki orjinal takım jant elimde mevcut
|
|
![]() |
|
Mrb jantinizi begendim. Guzel duruyor. Fakat elimdeki janti cikartmadan yeni jant alamam. O yuzden takas bana daha mantikli geliyor. Benim jantlari begenen olursa tabi...
|
|
![]() |
|
yetkin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Aracımı değiştirdiğim için 4 bijon bana uymuyo hayırlısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |