![]() |
|
407 "fren balataları aşınmış" uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kral43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2013 Saat 14:56 |
Aracımda sağ ön Z rot değişirken ön fren balatalarınıda değiştirdik. Daha öncesinde hiçbir hata ve arıza kodu yokken "Fren balataları aşınmış" uyarısı vermeye başladı.
Arka balatalardandır dedik onlarıda değiştirdik fakat arka balatalar sensörlü değilmiş.
Uyarı bazen kısa süreli kayboluyor. Ama sonra tekrar yanıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Balata sensörleride değişti. |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay be özellige bak ön sensörde sorun olabilir akarken oynamış olabilr
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı balata temizleme spreylerinin sensörü şaşırttığını görmüştüm, eğer balatanızın bitik olmadığını biliyorsanız yağsız bir spreyle tekrar balata çevresini temizlemeyi deneyin ...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok basit bir duzenegi vardir bu sensorun. Bir soketle baglidir ve iki kablosu vardir. Kuvvetle muhtemel bu kablolardan birisinden kopmustur.
|
|
![]() |
|
kral43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
KABLOLARDA BALATALARLA BİRLİKTE DEĞİŞTİ. O YÜZDEN KABLOLARLA İLGİLİ Bİ SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. DAHA SABAH TEKRAR TEKERLERİ SÖKTÜRÜP BAKTIRDIM ÇÜNKÜ.
MUHTEMELEN errör ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ BALATA SPREYİ İLE İLGİLİ BİŞEY OLABİLİR.
|
|
![]() |
|
Sorunu buldum. Balatadan çıkan kabloda problem var. kabloyu çıkarttım arıza uyarısı kayboldu.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim dedigim yani. O kablonun icinde kirik vardir muhtemelen. |
|
![]() |
|
Aynen sizin dediğiniz gibi çıktı.
Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |