![]() |
|
307 yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 18:46 |
92 model doğan sattı arkadaşım arabada resmen boya kalmamıştı saç çıkmış gelip adamlar sevinerek aldı boyasız diye .öyle araba alsan ne olacak birde boya masrafı çıkacak. 96 mercedes sattık koyu yeşil tavanda güneş yanıkları oluşuyordu biri gelir boya olmasın biri gelir bunda güneş yanığı var milletin takıntısı yüzünden ne yapacağımızı bilemedik . bizim milletin boya değişen takıntısı acayip bi kalıp macun basılacağına varsın parça değişsin 10 -12 yaşında araçta hatasız boyasız bulmak çok zor nihayetinde trafiktesiniz . ufak tefek şeyleri takmayın içinize sindiyse alın derim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
![]() ![]() ![]() ![]() |
600 tl hasar hiç bişey. güneş yanığı şu an yoksa 10 yıllık araçta siz alıncada öyle hemen olmaz. göze hoş geliyosa alınır bagaj kapağı çamurluk tampon bunların boyalı olması gayet normal.
|
|
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saçmalık hocam işte. Sıfır arabadada boya var sonuçta. Boyasına pek takmam ben değişenede pek takmıyorum aslında şasede direklerde yürüyende sorun olmasın yeter. Kafamı karıştırdılar sadece biraz o kadar.O yüzden danışmak istedim. YArdımcı olan herkesede çok teşekkür ederim.Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Zamanında galericeler ucuza araba kapatmak için araba boyalı orjinali gitmiş diye bi taktik geliştirdiler millet da galyana geldi, bizim çocukluğumuzda özellikle boyalı araba aranırdı, temiz olsun boya masrafı olmasın diye, şimdi ezik çizik olsun ama boya olmasın. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabada aldığımda 5 adet hasar kaydı vardı aldığımda senin ki gibi 600 tl 350 tl 750 tl filar en fazla 1.200 tl hasar kaydı var sıfır alındığında 2 hafta içinde lambalarda birine vurmuş kasko ön tampon değiştirmiş ben binmek için aldım 3 sene önce 21.500 verdim 30.000 deydi şimdi 90.000 oldu 2005 1,4 90 hp siyah
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Araçta boya olunca ne oluyor hiç anlamıyorum..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende şuan araba bakıyorum, 2008-2010 modele kadar 1 parça değişen 2-3 parça boyaya razıyım, bence sen 2004 model için bi parça değişeni fazla takma, hasar kaydı da yok denecek kadar az, iyi bir ustaya göster başka bişeyi varmı sağlama al
|
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Bende öyle düşünüyorum aslında hocam ama bizim millet biraz pinpirikli işte. Al-satçı değilim zaten binmek için alıyorum.
|
|
![]() |
|
10 yaşında araba hocam gayet normal bence, 600 TL hasar kaydı da hiç bişey değil
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba.
Bir tane 2004 xt 307 buldum. Aracın değişen tek parçası bagaj kapağı.Ama arka tamponda herhangi bir değişen yok.Çarpma olsa sanırım oda değişirdi.2 parçadada boya var.Adam alırken bu şekilde almış. Acaba bu araç alınırmı satarken sıkıntı çıkartırmı.Aracın bi tane hasar kaydı var oda 600 tl. Birde aracın rengi lacivert.Güneş yanığı yok ama çabuk oluşur diye bir korkum var açıkçası.Artık tavanı şeffaf film ile kaplatarak kullanılır diye düşünüyorum ama bagaj kapağı sıkıntı yaratırmı acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |