![]() |
|
Ruhsat? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 16:31 |
|
Akşam evinize geldiğinizde aracını kilitleyip gidiyormusunuz? Yoksa ruhsatı da yanınıza alıp öyle mi gidiyorsunuz?
Ben ruhsatı hiç yanıma almam bunun ne gibi sakıncalararı vardır? |
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben araçta bırakmıyorum, alışkanlık.
|
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
hiçbir sakıncası yok biz hiç almayız.
araba çalınsa hemen bildiriyorsun zaten çevirme olsa alırlar hemen arabayı
|
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende alışkanlık ruhsatı her zaman yanıma alırım.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
bir keresinde ruhsatı evde unuttuğum için ceza yemiştim, polislerde çok kıldı eve kadar geldiler anılarım depreşti şimdi
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
valla yapabilsem değil ruhsatı arabayı bile eve çıkartırım...
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bende hep arabada bırakıyorum, kimine bakıyorum markete girerken bile yanına alıyor.
|
||
![]() |
||
exertn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
|
Bildiğim kadarı ile kasko ruhsat araç üzerinde ise ödeme yapmıyor. Şehir efsanesi olabilir tam emin değilim ama bende ruhsatı hiç yanından ayırmayanlardanım :)
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
genelde bende aracta bırakıyorum otoparktan alışkanlık sanırm.. ama Allah korusun yangın durumunda ruhsatın da zarar görmesi sigortadan durumu zorlaştırabilir diye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
kötü anıların toplamında ileri gelen bir gelenek gibi bu ruhsatı arabada bırakmama olayı , doksanların başlarını hatırlayanlar ,o tarihlerde; gasp, yankesicilik, uçucu madde bağımlılığı, köprü altında yatanlar, araç hırsızlığı vb adi suçların tavan yaptığını anımsayacaklardır.
rahmetli babamın kafama vura vura edindirdiği bu alışkanlık bendede halen devam etmekte ![]() araçtan her çıktığımda , telefon cüzdan ruhsat üçlüsüyle çıkarım, hatta görülür yerde laptop çantası vb bırakmam bagaja koyarım, 10 senedirde bir sakıncasını görmedim.. ayrıca mazallah aracınızın ruhsatla beraber bir başkasının eline geçtiğini düşünün siz ihbarda bulunana, ihbar ekiplere geçilene kadar adam tüm muhtemel çevirmelerden sorunsuz geçecek gidecektir... herkese kazasız cezasız belasız seyirler...
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
babadan kalma alışkanlık bende de devam ediyor mümkün olduğunca araçta bırakmam .gece araç çalındı, siz uyuyorsunuz ruhsat içinde yok araç çevirmeye girdi ruhsatsız,kullanan farklı bir sıkıntı çıkar diye düşünüyorum , öteki türlü siz uyuyorsunuz hırsızlığı bildirmemişsiniz çevirmeye giriyor ruhsatı gösteriyor çıkıyor gidiyor vs.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Aynen öyle çalınma durumunda aracın 2 anahtarı ve ruhsat olmadan ödeme yapmaz. Yukarıdakilerden 1 tanesi olmaması emniyeti suistimale girdiğinden ödeme olmaz. Kesinlikle ruhsatı arabada bırakmayın.Kontak nahatarını bırakmıyosan ruhsatıda bırakma derim. |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
ben burada mecburen aliyorum seref... araplara belli olmuyor bi sabah kalkmissin araba komur o yuzden mecburen yanimda tasiyorum elimde belge olsun diye :) yarin izne geliyorum arabayi fabrikanin otoparkina birakacagim ruhsat vede anahtarida yanima alacagim ne olur ne olmaz fabrika komple kamerali ama yinede isi sansa birakmaya gerek yok :)
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
bende alışkanlık olmuş ruhsat genelde üzerimdedir ama benim arabayı çalacak adamın aklı yoktur elinde patlar 2000 motor benzin bu devirde kimse yanaşmaz :)
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
errör arkadaşın 90 ların başlarında diyerek mevcut olumsuzluklar bizim mahallede eksiksiz devam ediyor yine diyorum elimden gelse öle bi imkanım olsa arabamı bile çıkartırdım eve
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Ben Alıyorum Sebebide yukarıda :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Bizde arabada bırakıyoruz hep bilgilendirme için teşekkürler bundan sonra daha tedbirli olmalıyız demek ki güzel paylaşım olmuş
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
bende hep çantamda taşırım içinde ehliyetim çevirmeye hazır bişekilde :)) polis eli kaldırıp yanaş dedimi hanım hemen çantadan çıkarır polis abi eh demeden ehliyet ruhsat camdan uzanır :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kesinlikle yanıma alırım araçta bırakmaya gerek yok .Küçük bir çanta edındım el çantası spor bişey ehliyet ruhsat cuzdan telefon onun ıçındedır araca bındığımde torpidoya atarım ınerken çantayı alırım :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
gecenlerde oto teybı calmak ıcın hırsız arabama gırdı ve guneslık tekı ruhsatıda calmıs n ruhsat cıkarmak ıcınde masrafım oldu artık arabada bulundurmuyorum
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |