Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.
    Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 11:48
Arkadaşlar Gördüm okudum herkez ufaklı büyüklü problemler yaşamış son 1 ay içinde, paylaşırsanız sevinirim, bir birimizin dualarını alalım, Bir kara bulut çöktü üstümüze allah sonumuzu hayır etsin. Allaha emanet olun, Allah sizden Razı olsun.

öncelikle ben.

Eski aslanıma, daha önce yapılmış Follow me uygulamasını yapalım dedik bsi a kısa devre yaptırdık, o arada sunroof ve saat tarih göstergesini uzaktan kumandasını, marş motorunu bozduk, uzaktan kumanda hariç hepsini yaptık, Rölanti motoru bozuldu, onuda yaptık, gaz teli koptu, onuda yaptık, karteri vurduk yetmediği gibi yatak sardırdık oda yetmediği gibi triger'i dönderen dişlilerden 2sini kırmışız, öyle öyle derken 9liraya hasarlı gitti aslan.

Düzenleyen Aziz - 02 Ağustos 2013 Saat 11:48
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
206 ersan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206 ersan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 11:57
geçmiş olsun senin araba da güzeldi maşallah nazarmı değdi acaba ya bende bi çok ufaklı tefekli problemlerle karşılaşıyorum tabide böyle hepsi üst üste gelince insan bunalıma girer ama sen yine de sakin ol bundada vardır bi hayır diyerek hareket etmeni tavsiye ederim
peugeot 206 sw 1.4 hdi
Yukarı Dön
efesbright Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 12:03
son 1 ay değilde 2 ay desek ben çünkü 2 aydır çekiyorum sorunu :)

istanbul bebekte araçla gezerken plaka yere sürtüyor gibi ses gelmeye başladı debriyaja basınca ses kesiyordu. o kadar yüksek bir sestiki sanırım bi araçtan çıkabilecek en berbat en kötü  ve en yüksek sestir sanırım. sanki motor dağılcak gibi. neyse gecenin bi vakti aldım 3 e vites değiştirmeden eve kadar gittim ertesi gün direk servis baskı balata değiştiriyim düzelir belki dedim. söktük baskı balatayı bi baktık ki sanzıman kötü duruyor indirelim şunu indirdik 2lt yag cıkması gereken yerden bir avuc yağ çıktı. sekromencler vs yagsızlıktan ezilmiş gittik bi araçtan çıkma sekromenc aldım yetkili servisten daha 0 ayarında grup bilyalarını değiştirdim orjinal keçeleri vs vs bir sürü şey aldım, özelde tanıdık yaptırdıgım için bizzat kendim gidip aldım parçaları sanzıman önemli sonucta, o gün komple sanzıman baskı balata yenilenmiş gibi oldu bakımıda yaptırdım fren balatalarını değiştirdim vs sonra aslan aslana döndü :)

bi kaç gün sonra ;

kaza yaptım, yolda kandırılma olayları oldu özel servise götürdük kaskolu aracımızı. nerden bilebilirim ilk kez kaza yapıyorum ilk aracım. neyse araç pert'e çıkacaktı servis mutakabat imzalattı bana zarar edersin dedi. bende imzaladım 9 bin liralık hasarı 5bin liraya onaracagız diye kaskoya dilekçe yazdılar. araç pertten döndü. neyse onarım yaptılar bende vekalet verdim o ara. sonra aracı aldım güzel gözüküyordu. sigortadan bi adam geldi kontrol etmek için dedi herşey bütün onarım sorunlu git aracını kapısına bırak dedi. gittim eksper'e bagırdım cagırdım tınlamadım onu gittim yetkiliye kontrol ettirdim herşey yan sanayi takılmış. aradım sigortayı sikayet ettim, sonra eksper aradı servise geldi benimle onların yanında bunlar onarımı istediğin gibi yapmak zorunda bırak arabanı şimdi buraya flan bıraktık arabayı. serviside eksperi de sikayet edip ortalıgı karıştırdım biraz. sonra aracım orjinal parcalar kullanılarak onarım yapıldı tekrar. hatta elimde taahhütname var yapılan onarımlarda bir sorun olduğu takdirde bütün sorumluluk servisimze aittir diye.

farlar kaput çamurluk sisler flan hepsi en baştan orjinal değişti.

bu değişim sırasında biraz parça bekledim o ara araç bendeydi ve yagmur yeni yagmaya başlamıştı arkadasla muhabbete dalmışım yagmuru görmüyor gözüm ilerde 40mt snra ışıklar var 30-40km hızında gidiyorum frene bastım araç sanki buzda kayar gibi kaymaya başladı. durmadı el freni çektim durmadı motor freni yaptım ondada geç kalmıştım duracagnı düşündüğüm için, sonra en son çare kaldırama çıkıyım dedim onada çıkarken ıslak oldugu için çıkmadı taksicinin üstüne attı arac kendini. sağ çamurluk ve kapı hasar gördü.

şuan araç çok temiz ve güzel gözüküyor sadece sağ taraftaki hasar duruyor. onu da bayramdan sonra yetkili serviste yaptıracağım.

Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 12:50
Geçmiş olsun ya abi üstünüzde nazar falan var galiba bunlar nasıl olaylar ya Allah nazarlardan saklasın kaza bela göstermez inşallah
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 14:07
Orjinalini yazan: efesbright efesbright Yazdı:

istanbul bebekte araçla gezerken plaka yere sürtüyor gibi ses gelmeye başladı debriyaja basınca ses kesiyordu. o kadar yüksek bir sestiki sanırım bi araçtan çıkabilecek en berbat en kötü  ve en yüksek sestir sanırım. sanki motor dağılcak gibi. neyse gecenin bi vakti aldım 3 e vites değiştirmeden eve kadar gittim ertesi gün direk servis baskı balata değiştiriyim düzelir belki dedim. söktük baskı balatayı bi baktık ki sanzıman kötü duruyor indirelim şunu indirdik 2lt yag cıkması gereken yerden bir avuc yağ çıktı. sekromencler vs yagsızlıktan ezilmiş gittik bi araçtan çıkma sekromenc aldım yetkili servisten daha 0 ayarında grup bilyalarını değiştirdim orjinal keçeleri vs vs bir sürü şey aldım, özelde tanıdık yaptırdıgım için bizzat kendim gidip aldım parçaları sanzıman önemli sonucta, o gün komple sanzıman baskı balata yenilenmiş gibi oldu bakımıda yaptırdım fren balatalarını değiştirdim vs sonra aslan aslana döndü :)

bi kaç gün sonra ;

kaza yaptım, yolda kandırılma olayları oldu özel servise götürdük kaskolu aracımızı. nerden bilebilirim ilk kez kaza yapıyorum ilk aracım. neyse araç pert'e çıkacaktı servis mutakabat imzalattı bana zarar edersin dedi. bende imzaladım 9 bin liralık hasarı 5bin liraya onaracagız diye kaskoya dilekçe yazdılar. araç pertten döndü. neyse onarım yaptılar bende vekalet verdim o ara. sonra aracı aldım güzel gözüküyordu. sigortadan bi adam geldi kontrol etmek için dedi herşey bütün onarım sorunlu git aracını kapısına bırak dedi. gittim eksper'e bagırdım cagırdım tınlamadım onu gittim yetkiliye kontrol ettirdim herşey yan sanayi takılmış. aradım sigortayı sikayet ettim, sonra eksper aradı servise geldi benimle onların yanında bunlar onarımı istediğin gibi yapmak zorunda bırak arabanı şimdi buraya flan bıraktık arabayı. serviside eksperi de sikayet edip ortalıgı karıştırdım biraz. sonra aracım orjinal parcalar kullanılarak onarım yapıldı tekrar. hatta elimde taahhütname var yapılan onarımlarda bir sorun olduğu takdirde bütün sorumluluk servisimze aittir diye.

bu değişim sırasında biraz parça bekledim o ara araç bendeydi ve yagmur yeni yagmaya başlamıştı arkadasla muhabbete dalmışım yagmuru görmüyor gözüm ilerde 40mt snra ışıklar var 30-40km hızında gidiyorum frene bastım araç sanki buzda kayar gibi kaymaya başladı. durmadı el freni çektim durmadı motor freni yaptım ondada geç kalmıştım duracagnı düşündüğüm için, sonra en son çare kaldırama çıkıyım dedim onada çıkarken ıslak oldugu için çıkmadı taksicinin üstüne attı arac kendini. sağ çamurluk ve kapı hasar gördü.

şuan araç çok temiz ve güzel gözüküyor sadece sağ taraftaki hasar duruyor. onu da bayramdan sonra yetkili serviste yaptıracağım.

eee araba neden durmadı?
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
rolandgarros Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 14:45
yeni almış olduğum michelin lastiğimi 40 günlükken felan park etmek üzereyken kaldırımın sivri yerine denk gelmesi sonucu yanaktan patlattım Cry bu yetmezmiş gibi bijon anahtarı ile 3 arkadaş lastiği açmayı beceremedik mecburen çekici çağırmak zorunda kaldım. lastik yeni olduğu içinde mecburen tamir ettirdim ama halen aklımda uzun yolda sıkıntı çıkarmaz inşallah.
Yukarı Dön
yusufcaglarakarsu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusufcaglarakarsu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 15:50

bi kaç gün sonra ;

' Sen ne çektin beee 'Diyesim geldi yemin ederim
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:06

Alıntı

eee araba neden durmadı?

lastikçiye gittim uzun yola çıkıcam diye havasına flan baktırmak için. adam direk petlas mı... ıslak yolda çok dikkat et bu lastiklere dedi.  bende ıslak zeminde o kadar kötü mü ? 2 hafta önce durmadı araç buzda kayar gibi kaydı dedim. sanırım petlas ıslak zeminde yol tutusu çok kötü..

Düzenleyen efesbright - 02 Ağustos 2013 Saat 17:06
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:11
Orjinalini yazan: rolandgarros rolandgarros Yazdı:

yeni almış olduğum michelin lastiğimi 40 günlükken felan park etmek üzereyken kaldırımın sivri yerine denk gelmesi sonucu yanaktan patlattım Cry bu yetmezmiş gibi bijon anahtarı ile 3 arkadaş lastiği açmayı beceremedik mecburen çekici çağırmak zorunda kaldım. lastik yeni olduğu içinde mecburen tamir ettirdim ama halen aklımda uzun yolda sıkıntı çıkarmaz inşallah.

tamir mi ettirdin? aynı olay benim başıma geldi lastige yol kenarındaki demir parçası sürttü ve yanagını biraz kesti.  yol çalışması vardı oralarda.

gittim yaptırdım senin gibi sonra o yanak böyle balon gibi şişti.. bide iç tarafa denk getirmiş lastikçi kaynak tarafını balon gibi şişmiş tabi biz göremiyoruz onu sanzımanı yaptırırken görmüştüm işte. götürdüm bu sefer içten kaynak yaptı oda tutmadı.  en son stepne lastiğim good year dı yeni onu kullandım.  yanaktan onarım gören lastikler kolay kolay düzelmiyor. o lastikle izmire gittim birde
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:39

Alıntı

eee araba neden durmadı?

lastikçiye gittim uzun yola çıkıcam diye havasına flan baktırmak için. adam direk petlas mı... ıslak yolda çok dikkat et bu lastiklere dedi.  bende ıslak zeminde o kadar kötü mü ? 2 hafta önce durmadı araç buzda kayar gibi kaydı dedim. sanırım petlas ıslak zeminde yol tutusu çok kötü..

yav bende dedim bu kadar tamirci rezilliğinden sonra aracın frenlerimi bozuldu. durmadı diyince. bu kadarmı kötüymüş petlas. yazık valla.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:41
kışın canakkaleye gittim resmen dag yolunda buzun üzerinde gittim. birtek orda bu sekilde kayıyordu hani. abs devreye girdi en ufak frene dokunmamda şaşırdım sanki buz tutmuş gbi kaydı. o yüzden 130 a çıkmaya korkuyorum lastikler yüzünden.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efesbright Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 17:43
petlas yüzünden kaza yaptık bana kimse türk malı diye övmesin gerçekten petlası hiç bir işi düzgün yapamıyoruz :) çoğu yerde forumlarda övüyorlar petlası kaliteli falan filan onlara bu sitem :)
Yukarı Dön
errör Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı errör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 18:16
Valla benimde başım dertten kurtulmadı, bir ay içinde; ön takımla başlayan sorunlar şuan baskı balata benzin kokusu tıkalı egzoz sorunlarıyla devam etmekte bir ay içersinde ettiğim masraf 4000 lirayı geçmiştir, ben herşeyin üstüste gelmesini, aşırı sıcaklara ve oruca bağlıorum LOL

ama halimize şükür, sağlığımız yerinde diyip kendimizi teselli ediyoruz Sleepy

Düzenleyen errör - 02 Ağustos 2013 Saat 18:18
307 xsi 2.0 petrol
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 18:25
geldimi üst üste  gelir.  muayne yaptırdık sorunsuz  geçti dedik  dağıtıcı hortumun  oringleri yırtılmış su eksiltti  sanayiye çektirdik.arıza ışığı yandı  kat yaşlanması dedi  bi aksiliktir gitti . sıkılıp bunalıp yaptırıyoruz ama cana gelmesin yeter ki  mal bi şekilde telafi ediliyor.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
AhmetErsin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AhmetErsin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 19:55
Aracımı aldıgımın ıkıncı gunu on camı catladı :) Nazar dedık gectık. Hatrına birde horoz kestik. Allah kabul etsın.

Allah emeklerımızı korusun. Nazardan saklasın..
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
Yukarı Dön
burakkaya Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı burakkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 21:55
98 bin km de 2005 model hdi x-design aracımı mart ayında aldım. aldığımda bütün filitrelerini yağını ve fren balatalarını değiştirttim orjinalleriyle.
1-2 hafta sonra debriyajla ilgili sıkıntı çıktı. araba debriyaja basınca kuş gibi ötmeye başladı. gittim baskı balata değiştirttim.
aradan biraz zaman geçti belki 1 ay kadar bir gün yolda giderken arka tekerden ses gelmeye başladı. arkamdan gelen araba korna çalarak yanıma geldi arka tekerimin çıkacak gibi yalpaladığını söyledi. tekrar tamirci yolu göründü bana. gittim arka torsiyonlar tamir edildi bazı adını bile hatırlamadığım parçalar değişti. toplamda 500 tl gibi bir masraf çıktı. tam herşey değişti neredeyse bu böyle 1-2 yıl sorunsuz gider derken sağ ön lastiğime çivi battı yeni lastikti gittim onu tamir ettirdim.

en son da 1 hafta önce aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde tık diye bir ses geldi ve çalışmadı. aküsü bitmiş aracın. bu sefer akü değişti. akünün bittiği sırada hız göstergesi de sıfırın altına düşmüştü. akü değişince düzelir dedim düzelmedi. bir yerde baktırdım akü bitince kontağı birkaç kere çevirdim diye entegresi yanmış 50 tl ye hallederiz dediler onu yaptırdım. bu hız göstergesi de ne saçma şeydir bu şekilde bozulabiliyor ona da aklım ermedi.

araç kapının önünde duruyor binmeye korkar oldum neredeyse bozulacak diye. fazlasıyla da soğudum arabadan. alırken de bulabildiğim en bakımlı aracı almıştım. artık şans mıdır nedir çözemedim. çok demişlerdi peugeot sorunlu alma diye inanmamıştım. fakat şimdi hak verir gibiyim söyleyenlere ama hala görünce hoşuma gidiyor kerata..
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 22:22

Uzun yola çıkacağım gün akü bitti gittim yenisini aldım 140 TL. Sonra memlekete geldim benim km sayacı aldığımdan beri çalışmıyordu sorun şanzımanda çıktı açtırdık dişliler kırılmış parçaları zaten zor buldurduk ostimde toplam 1950 tuttu. Son 20 gün içinde 2100 TL harcadık. Bunada şükür diyoruz Allah kazadan beladan korusun..

Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
blacke4gle Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blacke4gle Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 23:09
Valla arkadaşlar allah sabır versin hepimize torsiyon masrafı, akü masrafı olsun benden de çıktı ama allahıma şükür onun haricinde yüksek birşey çıkartmadı bana 206xs'im.. Şunu eklemeden geçemicem ama peugeot için değil bütün araba segmentlerinde 2. el arabanın çok güzel masraf olduğunu öğrendim :) şurasından ses geliyor git sanayiye 50 parça 40-50 işçilik en basiti :) bir arkadaşım 2008 model renault clio almış sıfır 3 sene binmiş sadece bakıma götürmüş kendisi söylüyor ve aynı arkadaşım o arabasını satıp geçen sene palio aldı 1-2 ay öncesinde volan dişlisi kırılmış arabanın o bu şu derken 950 tl masraf çıkarttı :)
Yukarı Dön
KenBlockJR Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KenBlockJR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 23:13
son aydır, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim..
206 Roland Garros 1,6 16V
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 23:37
Son 1 aydır arabam yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 60 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 381 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 222 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14523 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17144 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 436 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 781 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5186 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2911 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4860 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 551 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8252 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1056 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1225 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 719 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5883 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 748 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 529 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1200 0 Xbulut46
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English