![]() |
|
Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 11:48 |
|
Arkadaşlar Gördüm okudum herkez ufaklı büyüklü problemler yaşamış son 1 ay içinde, paylaşırsanız sevinirim, bir birimizin dualarını alalım, Bir kara bulut çöktü üstümüze allah sonumuzu hayır etsin. Allaha emanet olun, Allah sizden Razı olsun.
öncelikle ben. Eski aslanıma, daha önce yapılmış Follow me uygulamasını yapalım dedik bsi a kısa devre yaptırdık, o arada sunroof ve saat tarih göstergesini uzaktan kumandasını, marş motorunu bozduk, uzaktan kumanda hariç hepsini yaptık, Rölanti motoru bozuldu, onuda yaptık, gaz teli koptu, onuda yaptık, karteri vurduk yetmediği gibi yatak sardırdık oda yetmediği gibi triger'i dönderen dişlilerden 2sini kırmışız, öyle öyle derken 9liraya hasarlı gitti aslan.
Düzenleyen Aziz - 02 Ağustos 2013 Saat 11:48 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun senin araba da güzeldi maşallah nazarmı değdi acaba ya bende bi çok ufaklı tefekli problemlerle karşılaşıyorum tabide böyle hepsi üst üste gelince insan bunalıma girer ama sen yine de sakin ol bundada vardır bi hayır diyerek hareket etmeni tavsiye ederim
|
||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
son 1 ay değilde 2 ay desek ben çünkü 2 aydır çekiyorum sorunu :)
istanbul bebekte araçla gezerken plaka yere sürtüyor gibi ses gelmeye başladı debriyaja basınca ses kesiyordu. o kadar yüksek bir sestiki sanırım bi araçtan çıkabilecek en berbat en kötü ve en yüksek sestir sanırım. sanki motor dağılcak gibi. neyse gecenin bi vakti aldım 3 e vites değiştirmeden eve kadar gittim ertesi gün direk servis baskı balata değiştiriyim düzelir belki dedim. söktük baskı balatayı bi baktık ki sanzıman kötü duruyor indirelim şunu indirdik 2lt yag cıkması gereken yerden bir avuc yağ çıktı. sekromencler vs yagsızlıktan ezilmiş gittik bi araçtan çıkma sekromenc aldım yetkili servisten daha 0 ayarında grup bilyalarını değiştirdim orjinal keçeleri vs vs bir sürü şey aldım, özelde tanıdık yaptırdıgım için bizzat kendim gidip aldım parçaları sanzıman önemli sonucta, o gün komple sanzıman baskı balata yenilenmiş gibi oldu bakımıda yaptırdım fren balatalarını değiştirdim vs sonra aslan aslana döndü :) bi kaç gün sonra ; kaza yaptım, yolda kandırılma olayları oldu özel servise götürdük kaskolu aracımızı. nerden bilebilirim ilk kez kaza yapıyorum ilk aracım. neyse araç pert'e çıkacaktı servis mutakabat imzalattı bana zarar edersin dedi. bende imzaladım 9 bin liralık hasarı 5bin liraya onaracagız diye kaskoya dilekçe yazdılar. araç pertten döndü. neyse onarım yaptılar bende vekalet verdim o ara. sonra aracı aldım güzel gözüküyordu. sigortadan bi adam geldi kontrol etmek için dedi herşey bütün onarım sorunlu git aracını kapısına bırak dedi. gittim eksper'e bagırdım cagırdım tınlamadım onu gittim yetkiliye kontrol ettirdim herşey yan sanayi takılmış. aradım sigortayı sikayet ettim, sonra eksper aradı servise geldi benimle onların yanında bunlar onarımı istediğin gibi yapmak zorunda bırak arabanı şimdi buraya flan bıraktık arabayı. serviside eksperi de sikayet edip ortalıgı karıştırdım biraz. sonra aracım orjinal parcalar kullanılarak onarım yapıldı tekrar. hatta elimde taahhütname var yapılan onarımlarda bir sorun olduğu takdirde bütün sorumluluk servisimze aittir diye. farlar kaput çamurluk sisler flan hepsi en baştan orjinal değişti. bu değişim sırasında biraz parça bekledim o ara araç bendeydi ve yagmur yeni yagmaya başlamıştı arkadasla muhabbete dalmışım yagmuru görmüyor gözüm ilerde 40mt snra ışıklar var 30-40km hızında gidiyorum frene bastım araç sanki buzda kayar gibi kaymaya başladı. durmadı el freni çektim durmadı motor freni yaptım ondada geç kalmıştım duracagnı düşündüğüm için, sonra en son çare kaldırama çıkıyım dedim onada çıkarken ıslak oldugu için çıkmadı taksicinin üstüne attı arac kendini. sağ çamurluk ve kapı hasar gördü. şuan araç çok temiz ve güzel gözüküyor sadece sağ taraftaki hasar duruyor. onu da bayramdan sonra yetkili serviste yaptıracağım. |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Geçmiş olsun ya abi üstünüzde nazar falan var galiba bunlar nasıl olaylar ya Allah nazarlardan saklasın kaza bela göstermez inşallah
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eee araba neden durmadı?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
yeni almış olduğum michelin lastiğimi 40 günlükken felan park etmek üzereyken kaldırımın sivri yerine denk gelmesi sonucu yanaktan patlattım
![]() |
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
' Sen ne çektin beee 'Diyesim geldi yemin ederim
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
lastikçiye gittim uzun yola çıkıcam diye havasına flan baktırmak için. adam direk petlas mı... ıslak yolda çok dikkat et bu lastiklere dedi. bende ıslak zeminde o kadar kötü mü ? 2 hafta önce durmadı araç buzda kayar gibi kaydı dedim. sanırım petlas ıslak zeminde yol tutusu çok kötü.. Düzenleyen efesbright - 02 Ağustos 2013 Saat 17:06 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
tamir mi ettirdin? aynı olay benim başıma geldi lastige yol kenarındaki demir parçası sürttü ve yanagını biraz kesti. yol çalışması vardı oralarda. gittim yaptırdım senin gibi sonra o yanak böyle balon gibi şişti.. bide iç tarafa denk getirmiş lastikçi kaynak tarafını balon gibi şişmiş tabi biz göremiyoruz onu sanzımanı yaptırırken görmüştüm işte. götürdüm bu sefer içten kaynak yaptı oda tutmadı. en son stepne lastiğim good year dı yeni onu kullandım. yanaktan onarım gören lastikler kolay kolay düzelmiyor. o lastikle izmire gittim birde |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
yav bende dedim bu kadar tamirci rezilliğinden sonra aracın frenlerimi bozuldu. durmadı diyince. bu kadarmı kötüymüş petlas. yazık valla.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
kışın canakkaleye gittim resmen dag yolunda buzun üzerinde gittim. birtek orda bu sekilde kayıyordu hani. abs devreye girdi en ufak frene dokunmamda şaşırdım sanki buz tutmuş gbi kaydı. o yüzden 130 a çıkmaya korkuyorum lastikler yüzünden.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
petlas yüzünden kaza yaptık bana kimse türk malı diye övmesin gerçekten petlası hiç bir işi düzgün yapamıyoruz :) çoğu yerde forumlarda övüyorlar petlası kaliteli falan filan onlara bu sitem :)
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
Valla benimde başım dertten kurtulmadı, bir ay içinde; ön takımla başlayan sorunlar şuan baskı balata benzin kokusu tıkalı egzoz sorunlarıyla devam etmekte bir ay içersinde ettiğim masraf 4000 lirayı geçmiştir, ben herşeyin üstüste gelmesini, aşırı sıcaklara ve oruca bağlıorum
![]() ama halimize şükür, sağlığımız yerinde diyip kendimizi teselli ediyoruz
![]() Düzenleyen errör - 02 Ağustos 2013 Saat 18:18 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
geldimi üst üste gelir. muayne yaptırdık sorunsuz geçti dedik dağıtıcı hortumun oringleri yırtılmış su eksiltti sanayiye çektirdik.arıza ışığı yandı kat yaşlanması dedi bi aksiliktir gitti . sıkılıp bunalıp yaptırıyoruz ama cana gelmesin yeter ki mal bi şekilde telafi ediliyor.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
Aracımı aldıgımın ıkıncı gunu on camı catladı :) Nazar dedık gectık. Hatrına birde horoz kestik. Allah kabul etsın.
Allah emeklerımızı korusun. Nazardan saklasın..
|
||
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
||
![]() |
||
burakkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakkaya
|
98 bin km de 2005 model hdi x-design aracımı mart ayında aldım. aldığımda bütün filitrelerini yağını ve fren balatalarını değiştirttim orjinalleriyle.
1-2 hafta sonra debriyajla ilgili sıkıntı çıktı. araba debriyaja basınca kuş gibi ötmeye başladı. gittim baskı balata değiştirttim. aradan biraz zaman geçti belki 1 ay kadar bir gün yolda giderken arka tekerden ses gelmeye başladı. arkamdan gelen araba korna çalarak yanıma geldi arka tekerimin çıkacak gibi yalpaladığını söyledi. tekrar tamirci yolu göründü bana. gittim arka torsiyonlar tamir edildi bazı adını bile hatırlamadığım parçalar değişti. toplamda 500 tl gibi bir masraf çıktı. tam herşey değişti neredeyse bu böyle 1-2 yıl sorunsuz gider derken sağ ön lastiğime çivi battı yeni lastikti gittim onu tamir ettirdim. en son da 1 hafta önce aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde tık diye bir ses geldi ve çalışmadı. aküsü bitmiş aracın. bu sefer akü değişti. akünün bittiği sırada hız göstergesi de sıfırın altına düşmüştü. akü değişince düzelir dedim düzelmedi. bir yerde baktırdım akü bitince kontağı birkaç kere çevirdim diye entegresi yanmış 50 tl ye hallederiz dediler onu yaptırdım. bu hız göstergesi de ne saçma şeydir bu şekilde bozulabiliyor ona da aklım ermedi. araç kapının önünde duruyor binmeye korkar oldum neredeyse bozulacak diye. fazlasıyla da soğudum arabadan. alırken de bulabildiğim en bakımlı aracı almıştım. artık şans mıdır nedir çözemedim. çok demişlerdi peugeot sorunlu alma diye inanmamıştım. fakat şimdi hak verir gibiyim söyleyenlere ama hala görünce hoşuma gidiyor kerata.. |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Uzun yola çıkacağım gün akü bitti gittim yenisini aldım 140 TL. Sonra memlekete geldim benim km sayacı aldığımdan beri çalışmıyordu sorun şanzımanda çıktı açtırdık dişliler kırılmış parçaları zaten zor buldurduk ostimde toplam 1950 tuttu. Son 20 gün içinde 2100 TL harcadık. Bunada şükür diyoruz Allah kazadan beladan korusun.. |
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Valla arkadaşlar allah sabır versin hepimize torsiyon masrafı, akü masrafı olsun benden de çıktı ama allahıma şükür onun haricinde yüksek birşey çıkartmadı bana 206xs'im.. Şunu eklemeden geçemicem ama peugeot için değil bütün araba segmentlerinde 2. el arabanın çok güzel masraf olduğunu öğrendim :) şurasından ses geliyor git sanayiye 50 parça 40-50 işçilik en basiti :) bir arkadaşım 2008 model renault clio almış sıfır 3 sene binmiş sadece bakıma götürmüş kendisi söylüyor ve aynı arkadaşım o arabasını satıp geçen sene palio aldı 1-2 ay öncesinde volan dişlisi kırılmış arabanın o bu şu derken 950 tl masraf çıkarttı :)
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
son aydır, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim..
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Son 1 aydır arabam yok...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |