Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30381
Tarih: 28 Haziran 2025 Saat 05:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.
Mesajı Yazan: Aziz
Konu: Son 1 ay içinde Başına Gelen olumsuzluklar.
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 11:48
Arkadaşlar Gördüm okudum herkez ufaklı büyüklü problemler yaşamış son 1 ay içinde, paylaşırsanız sevinirim, bir birimizin dualarını alalım, Bir kara bulut çöktü üstümüze allah sonumuzu hayır etsin. Allaha emanet olun, Allah sizden Razı olsun.

öncelikle ben.

Eski aslanıma, daha önce yapılmış Follow me uygulamasını yapalım dedik bsi a kısa devre yaptırdık, o arada sunroof ve saat tarih göstergesini uzaktan kumandasını, marş motorunu bozduk, uzaktan kumanda hariç hepsini yaptık, Rölanti motoru bozuldu, onuda yaptık, gaz teli koptu, onuda yaptık, karteri vurduk yetmediği gibi yatak sardırdık oda yetmediği gibi triger'i dönderen dişlilerden 2sini kırmışız, öyle öyle derken 9liraya hasarlı gitti aslan.

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 206 ersan
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 11:57
geçmiş olsun senin araba da güzeldi maşallah nazarmı değdi acaba ya bende bi çok ufaklı tefekli problemlerle karşılaşıyorum tabide böyle hepsi üst üste gelince insan bunalıma girer ama sen yine de sakin ol bundada vardır bi hayır diyerek hareket etmeni tavsiye ederim

-------------
peugeot 206 sw 1.4 hdi

Mesajı Yazan: efesbright
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 12:03
son 1 ay değilde 2 ay desek ben çünkü 2 aydır çekiyorum sorunu :)

istanbul bebekte araçla gezerken plaka yere sürtüyor gibi ses gelmeye başladı debriyaja basınca ses kesiyordu. o kadar yüksek bir sestiki sanırım bi araçtan çıkabilecek en berbat en kötü  ve en yüksek sestir sanırım. sanki motor dağılcak gibi. neyse gecenin bi vakti aldım 3 e vites değiştirmeden eve kadar gittim ertesi gün direk servis baskı balata değiştiriyim düzelir belki dedim. söktük baskı balatayı bi baktık ki sanzıman kötü duruyor indirelim şunu indirdik 2lt yag cıkması gereken yerden bir avuc yağ çıktı. sekromencler vs yagsızlıktan ezilmiş gittik bi araçtan çıkma sekromenc aldım yetkili servisten daha 0 ayarında grup bilyalarını değiştirdim orjinal keçeleri vs vs bir sürü şey aldım, özelde tanıdık yaptırdıgım için bizzat kendim gidip aldım parçaları sanzıman önemli sonucta, o gün komple sanzıman baskı balata yenilenmiş gibi oldu bakımıda yaptırdım fren balatalarını değiştirdim vs sonra aslan aslana döndü :)

bi kaç gün sonra ;

kaza yaptım, yolda kandırılma olayları oldu özel servise götürdük kaskolu aracımızı. nerden bilebilirim ilk kez kaza yapıyorum ilk aracım. neyse araç pert'e çıkacaktı servis mutakabat imzalattı bana zarar edersin dedi. bende imzaladım 9 bin liralık hasarı 5bin liraya onaracagız diye kaskoya dilekçe yazdılar. araç pertten döndü. neyse onarım yaptılar bende vekalet verdim o ara. sonra aracı aldım güzel gözüküyordu. sigortadan bi adam geldi kontrol etmek için dedi herşey bütün onarım sorunlu git aracını kapısına bırak dedi. gittim eksper'e bagırdım cagırdım tınlamadım onu gittim yetkiliye kontrol ettirdim herşey yan sanayi takılmış. aradım sigortayı sikayet ettim, sonra eksper aradı servise geldi benimle onların yanında bunlar onarımı istediğin gibi yapmak zorunda bırak arabanı şimdi buraya flan bıraktık arabayı. serviside eksperi de sikayet edip ortalıgı karıştırdım biraz. sonra aracım orjinal parcalar kullanılarak onarım yapıldı tekrar. hatta elimde taahhütname var yapılan onarımlarda bir sorun olduğu takdirde bütün sorumluluk servisimze aittir diye.

farlar kaput çamurluk sisler flan hepsi en baştan orjinal değişti.

bu değişim sırasında biraz parça bekledim o ara araç bendeydi ve yagmur yeni yagmaya başlamıştı arkadasla muhabbete dalmışım yagmuru görmüyor gözüm ilerde 40mt snra ışıklar var 30-40km hızında gidiyorum frene bastım araç sanki buzda kayar gibi kaymaya başladı. durmadı el freni çektim durmadı motor freni yaptım ondada geç kalmıştım duracagnı düşündüğüm için, sonra en son çare kaldırama çıkıyım dedim onada çıkarken ıslak oldugu için çıkmadı taksicinin üstüne attı arac kendini. sağ çamurluk ve kapı hasar gördü.

şuan araç çok temiz ve güzel gözüküyor sadece sağ taraftaki hasar duruyor. onu da bayramdan sonra yetkili serviste yaptıracağım.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 12:50
Geçmiş olsun ya abi üstünüzde nazar falan var galiba bunlar nasıl olaylar ya Allah nazarlardan saklasın kaza bela göstermez inşallah

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 14:07
Orjinalini yazan: efesbright efesbright Yazdı:

istanbul bebekte araçla gezerken plaka yere sürtüyor gibi ses gelmeye başladı debriyaja basınca ses kesiyordu. o kadar yüksek bir sestiki sanırım bi araçtan çıkabilecek en berbat en kötü  ve en yüksek sestir sanırım. sanki motor dağılcak gibi. neyse gecenin bi vakti aldım 3 e vites değiştirmeden eve kadar gittim ertesi gün direk servis baskı balata değiştiriyim düzelir belki dedim. söktük baskı balatayı bi baktık ki sanzıman kötü duruyor indirelim şunu indirdik 2lt yag cıkması gereken yerden bir avuc yağ çıktı. sekromencler vs yagsızlıktan ezilmiş gittik bi araçtan çıkma sekromenc aldım yetkili servisten daha 0 ayarında grup bilyalarını değiştirdim orjinal keçeleri vs vs bir sürü şey aldım, özelde tanıdık yaptırdıgım için bizzat kendim gidip aldım parçaları sanzıman önemli sonucta, o gün komple sanzıman baskı balata yenilenmiş gibi oldu bakımıda yaptırdım fren balatalarını değiştirdim vs sonra aslan aslana döndü :)

bi kaç gün sonra ;

kaza yaptım, yolda kandırılma olayları oldu özel servise götürdük kaskolu aracımızı. nerden bilebilirim ilk kez kaza yapıyorum ilk aracım. neyse araç pert'e çıkacaktı servis mutakabat imzalattı bana zarar edersin dedi. bende imzaladım 9 bin liralık hasarı 5bin liraya onaracagız diye kaskoya dilekçe yazdılar. araç pertten döndü. neyse onarım yaptılar bende vekalet verdim o ara. sonra aracı aldım güzel gözüküyordu. sigortadan bi adam geldi kontrol etmek için dedi herşey bütün onarım sorunlu git aracını kapısına bırak dedi. gittim eksper'e bagırdım cagırdım tınlamadım onu gittim yetkiliye kontrol ettirdim herşey yan sanayi takılmış. aradım sigortayı sikayet ettim, sonra eksper aradı servise geldi benimle onların yanında bunlar onarımı istediğin gibi yapmak zorunda bırak arabanı şimdi buraya flan bıraktık arabayı. serviside eksperi de sikayet edip ortalıgı karıştırdım biraz. sonra aracım orjinal parcalar kullanılarak onarım yapıldı tekrar. hatta elimde taahhütname var yapılan onarımlarda bir sorun olduğu takdirde bütün sorumluluk servisimze aittir diye.

bu değişim sırasında biraz parça bekledim o ara araç bendeydi ve yagmur yeni yagmaya başlamıştı arkadasla muhabbete dalmışım yagmuru görmüyor gözüm ilerde 40mt snra ışıklar var 30-40km hızında gidiyorum frene bastım araç sanki buzda kayar gibi kaymaya başladı. durmadı el freni çektim durmadı motor freni yaptım ondada geç kalmıştım duracagnı düşündüğüm için, sonra en son çare kaldırama çıkıyım dedim onada çıkarken ıslak oldugu için çıkmadı taksicinin üstüne attı arac kendini. sağ çamurluk ve kapı hasar gördü.

şuan araç çok temiz ve güzel gözüküyor sadece sağ taraftaki hasar duruyor. onu da bayramdan sonra yetkili serviste yaptıracağım.

eee araba neden durmadı?

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: rolandgarros
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 14:45
yeni almış olduğum michelin lastiğimi 40 günlükken felan park etmek üzereyken kaldırımın sivri yerine denk gelmesi sonucu yanaktan patlattım Cry bu yetmezmiş gibi bijon anahtarı ile 3 arkadaş lastiği açmayı beceremedik mecburen çekici çağırmak zorunda kaldım. lastik yeni olduğu içinde mecburen tamir ettirdim ama halen aklımda uzun yolda sıkıntı çıkarmaz inşallah.

-------------
https://www.pejo206.com" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: yusufcaglarakarsu
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 15:50

bi kaç gün sonra ;

' Sen ne çektin beee 'Diyesim geldi yemin ederim

-------------
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...

Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 17:06

Alıntı

eee araba neden durmadı?

lastikçiye gittim uzun yola çıkıcam diye havasına flan baktırmak için. adam direk petlas mı... ıslak yolda çok dikkat et bu lastiklere dedi.  bende ıslak zeminde o kadar kötü mü ? 2 hafta önce durmadı araç buzda kayar gibi kaydı dedim. sanırım petlas ıslak zeminde yol tutusu çok kötü..

Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 17:11
Orjinalini yazan: rolandgarros rolandgarros Yazdı:

yeni almış olduğum michelin lastiğimi 40 günlükken felan park etmek üzereyken kaldırımın sivri yerine denk gelmesi sonucu yanaktan patlattım Cry bu yetmezmiş gibi bijon anahtarı ile 3 arkadaş lastiği açmayı beceremedik mecburen çekici çağırmak zorunda kaldım. lastik yeni olduğu içinde mecburen tamir ettirdim ama halen aklımda uzun yolda sıkıntı çıkarmaz inşallah.

tamir mi ettirdin? aynı olay benim başıma geldi lastige yol kenarındaki demir parçası sürttü ve yanagını biraz kesti.  yol çalışması vardı oralarda.

gittim yaptırdım senin gibi sonra o yanak böyle balon gibi şişti.. bide iç tarafa denk getirmiş lastikçi kaynak tarafını balon gibi şişmiş tabi biz göremiyoruz onu sanzımanı yaptırırken görmüştüm işte. götürdüm bu sefer içten kaynak yaptı oda tutmadı.  en son stepne lastiğim good year dı yeni onu kullandım.  yanaktan onarım gören lastikler kolay kolay düzelmiyor. o lastikle izmire gittim birde

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 17:39

Alıntı

eee araba neden durmadı?

lastikçiye gittim uzun yola çıkıcam diye havasına flan baktırmak için. adam direk petlas mı... ıslak yolda çok dikkat et bu lastiklere dedi.  bende ıslak zeminde o kadar kötü mü ? 2 hafta önce durmadı araç buzda kayar gibi kaydı dedim. sanırım petlas ıslak zeminde yol tutusu çok kötü..

yav bende dedim bu kadar tamirci rezilliğinden sonra aracın frenlerimi bozuldu. durmadı diyince. bu kadarmı kötüymüş petlas. yazık valla.

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 17:41
kışın canakkaleye gittim resmen dag yolunda buzun üzerinde gittim. birtek orda bu sekilde kayıyordu hani. abs devreye girdi en ufak frene dokunmamda şaşırdım sanki buz tutmuş gbi kaydı. o yüzden 130 a çıkmaya korkuyorum lastikler yüzünden.

Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 17:43
petlas yüzünden kaza yaptık bana kimse türk malı diye övmesin gerçekten petlası hiç bir işi düzgün yapamıyoruz :) çoğu yerde forumlarda övüyorlar petlası kaliteli falan filan onlara bu sitem :)

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 18:16
Valla benimde başım dertten kurtulmadı, bir ay içinde; ön takımla başlayan sorunlar şuan baskı balata benzin kokusu tıkalı egzoz sorunlarıyla devam etmekte bir ay içersinde ettiğim masraf 4000 lirayı geçmiştir, ben herşeyin üstüste gelmesini, aşırı sıcaklara ve oruca bağlıorum LOL

ama halimize şükür, sağlığımız yerinde diyip kendimizi teselli ediyoruz Sleepy

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 18:25
geldimi üst üste  gelir.  muayne yaptırdık sorunsuz  geçti dedik  dağıtıcı hortumun  oringleri yırtılmış su eksiltti  sanayiye çektirdik.arıza ışığı yandı  kat yaşlanması dedi  bi aksiliktir gitti . sıkılıp bunalıp yaptırıyoruz ama cana gelmesin yeter ki  mal bi şekilde telafi ediliyor.

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: AhmetErsin
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 19:55
Aracımı aldıgımın ıkıncı gunu on camı catladı :) Nazar dedık gectık. Hatrına birde horoz kestik. Allah kabul etsın.

Allah emeklerımızı korusun. Nazardan saklasın..

-------------
En Lüks Araç Sana hitap edendir...

Mesajı Yazan: burakkaya
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 21:55
98 bin km de 2005 model hdi x-design aracımı mart ayında aldım. aldığımda bütün filitrelerini yağını ve fren balatalarını değiştirttim orjinalleriyle.
1-2 hafta sonra debriyajla ilgili sıkıntı çıktı. araba debriyaja basınca kuş gibi ötmeye başladı. gittim baskı balata değiştirttim.
aradan biraz zaman geçti belki 1 ay kadar bir gün yolda giderken arka tekerden ses gelmeye başladı. arkamdan gelen araba korna çalarak yanıma geldi arka tekerimin çıkacak gibi yalpaladığını söyledi. tekrar tamirci yolu göründü bana. gittim arka torsiyonlar tamir edildi bazı adını bile hatırlamadığım parçalar değişti. toplamda 500 tl gibi bir masraf çıktı. tam herşey değişti neredeyse bu böyle 1-2 yıl sorunsuz gider derken sağ ön lastiğime çivi battı yeni lastikti gittim onu tamir ettirdim.

en son da 1 hafta önce aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde tık diye bir ses geldi ve çalışmadı. aküsü bitmiş aracın. bu sefer akü değişti. akünün bittiği sırada hız göstergesi de sıfırın altına düşmüştü. akü değişince düzelir dedim düzelmedi. bir yerde baktırdım akü bitince kontağı birkaç kere çevirdim diye entegresi yanmış 50 tl ye hallederiz dediler onu yaptırdım. bu hız göstergesi de ne saçma şeydir bu şekilde bozulabiliyor ona da aklım ermedi.

araç kapının önünde duruyor binmeye korkar oldum neredeyse bozulacak diye. fazlasıyla da soğudum arabadan. alırken de bulabildiğim en bakımlı aracı almıştım. artık şans mıdır nedir çözemedim. çok demişlerdi peugeot sorunlu alma diye inanmamıştım. fakat şimdi hak verir gibiyim söyleyenlere ama hala görünce hoşuma gidiyor kerata..

Mesajı Yazan: ekinoks44
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 22:22

Uzun yola çıkacağım gün akü bitti gittim yenisini aldım 140 TL. Sonra memlekete geldim benim km sayacı aldığımdan beri çalışmıyordu sorun şanzımanda çıktı açtırdık dişliler kırılmış parçaları zaten zor buldurduk ostimde toplam 1950 tuttu. Son 20 gün içinde 2100 TL harcadık. Bunada şükür diyoruz Allah kazadan beladan korusun..

-------------
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift

Mesajı Yazan: blacke4gle
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 23:09
Valla arkadaşlar allah sabır versin hepimize torsiyon masrafı, akü masrafı olsun benden de çıktı ama allahıma şükür onun haricinde yüksek birşey çıkartmadı bana 206xs'im.. Şunu eklemeden geçemicem ama peugeot için değil bütün araba segmentlerinde 2. el arabanın çok güzel masraf olduğunu öğrendim :) şurasından ses geliyor git sanayiye 50 parça 40-50 işçilik en basiti :) bir arkadaşım 2008 model renault clio almış sıfır 3 sene binmiş sadece bakıma götürmüş kendisi söylüyor ve aynı arkadaşım o arabasını satıp geçen sene palio aldı 1-2 ay öncesinde volan dişlisi kırılmış arabanın o bu şu derken 950 tl masraf çıkarttı :)

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 23:13
son aydır, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim, kuş pisledi, temizledim..

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 02 Ağustos 2013 Saat 23:37
Son 1 aydır arabam yok...

Mesajı Yazan: mami202
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2013 Saat 00:19
hepimize geçmiş olsun şu mübarek günlerin hürmetine Allah hepimzin yardımcısı olsun zor iş 
benimde katalizör bayrama az bi zaman kala gümledi bayramdan sonra ya kaldı hayırlısı bakalım.

Mesajı Yazan: LeqoLaSs
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2013 Saat 00:44
Bizde aracı masraflı almıştık,fazla bilmiyorum ama sağ taraftan vurmuşlar aks falan değişti galiba ilk taktığımız parçalar uymayınca amcamlar yolda kalmıştı,sonra başka parçalar takıldı artık o taraf sorunsuz 700 tl falan tutmuş heralde,yaklaşık 2 ay öncede bizim ordaki yokuşu çıktıktan sonra motor kulağı kırılmıştı onuda yaptırdık,Allah şükür şimdi sıkıntısız biniyoruz,Allah herkesin aracını sıkıntısız sorunsuz masrafsız binmesini nasip eylesin.

-------------
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2013 Saat 10:26
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Big smileBig smile LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: arachnid
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2013 Saat 12:52
ön takımdan bozuk yolda metal metale çarpma gibi ses geliyor. ilk fırsatta gideceğim

Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2013 Saat 13:30
Orjinalini yazan: arachnid arachnid Yazdı:

ön takımdan bozuk yolda metal metale çarpma gibi ses geliyor. ilk fırsatta gideceğim

direksiyon pompasının bağlantılarını bir kontrol ettiriniz....

-------------
307 xsi 2.0 petrol

Mesajı Yazan: arachnid
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 10:22
teşşekkürler error kardeşim. baktıracağım.
daha kötü birşey oldu. akşam anneme gitmiştim. arabaya döndüğümde, ön camın silecek le kabut arasında kalan kısmına bir şey düşmüş ve camda 3 adet çatlak. daha da kötüleşir mi . fiyat bilgisi olan var mı? namazımı kılarken getirmemeye çalışıyorum ama hep aklımı meşgul etti. Allahım affeder inşallah. kandiliniz mubarek olsun. allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.

Mesajı Yazan: pt206
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 11:47
3 hafta kadar önce aracımı park ettim ve eve gittim.1 saat kadar sonra babam aşağıda görmüş,aracımı parkettiğim yerin hemen yanındaki ağaç orta yerinden kırılmış ve araca düşmüş.bir hışımla gittim ama neyseki çok şükür direkt  üzerine düşmemiş ve çok ucuz atlattık.sadece sol farın üst kısmıdakı kaputu az biraz çizmiş.sonax boya koruma fln derken %80 çizilen bölgeyi telafi ettik.

-------------
2005 206 1.4 HDİ XT

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 12:08
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

araba yok sıkıntı yok diyorsun Smile

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: blacke4gle
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 16:48
Arabası olan herkez de mutlaka bir sıkıntı var ama olmayanda hiç bir yok dert yok tasa yok :)

Mesajı Yazan: tlp
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 20:04
Motorda yaptrdim (triger koptugu icin sibaplar degisti)
2 gun arayla 2 sefer sanzumanda indirttim
Karteride kirdim
Yagmurlu havada bobiden dolayi yollardada kaldim
Ve dahasi......

2.el arac bu
Ne guldurur nede oldurur. Tam anlamiyla surundurur!
Malesef boyle

Mesajı Yazan: mahmutbasaran
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2013 Saat 21:57
Benimde başıma son zamanlarda kötü olaylar geldi yeşil prensesimizi eşim direğe vurmuştu arka bagaj kapağını yaptırdık sonrasında yakın bir arkadaşım galerici onun galerisinin önüne bırakıyordum belki satılır diye ama nedense satılacağına garip bir şekilde dükkanın önünde vatandaşın birisi arka soldan (kapı sacı ve arka sol çamurluk) çarpıp kaçmış kapı sacı ve çamurluğu değiştirilecek ben uğraşmak yerine aldığım fiyata geri verdim ne yapalım Allah herkesin gönlüne göre daha iyisini versin....

Mesajı Yazan: msertkol
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2013 Saat 15:11
Şanzımanı revizyon için açtırdım, artık automatic gearfault hatası canıma tak demişti. Şanzımanı açan usta tanıdık sağolsun, iki hafta beni bekletti. Oldu mu oldu, aracı bugün aldım. Maliyeti uygun fiyata tutar diye tannıdığımıza bıraktım. 
Tam sanayiden çıkacağım bi gaz ayarlarına baktırayım dedim. Gazcıya gidiyorum,  direksiyonda problem var, bir ağır bir ağır. Dedim bana usta söyleyin, nerde bulurum.Şimdi usta direksiyonu sökecek, pompaya bakacak. Az önce tel ettim pompa hortumu sıkışmış dedi. Ya önceki usta kapatırken acemilik etti, bilemiyorum. Allah beterinden saklasın. Gitmesem yola çıkacaktım, 300 km yolum var bu akşam. Nasip kısmet olursa bu akşam yola çıkarım.
Dediğiniz gibi 2. el araç , ne çıkarsa sürpriz. Onun haricinde sorun yok, Allah beterinden saklasın.
Selamlar , kazasız belasız sürüşler hepinize arkadaşlar...

-------------
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net