![]() |
|
Multimedia sistemin direksiyondan kumanda edilmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 10:28 |
Arkadaslar yeni aldığım aracımda Navitech NX-211F model navigasyon multimedia sistemi mevcut.. Özelliklerden gayet memnunum fakat aracın direksiyon kumandası aktif değil, sistemi bu düğmelerle uyumlu yaptırabiliyormuyuz acaba?
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yapılıyo benimde direksiyon kumandası çalışmıyor orijinal teybinde çalışıyo bunun için bi bağlantı aparatı satıyolar oda 100 150 tl civarında eğer teybin de uygonsa böyle bi aparat var takman gerekiyo
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izmirde bi arkadaş yapıyor bu işi 40 tl gibi cüzi bir ücrete ben yaptırdım memnunum isteyen olursa özelden yada sakıncası yoksa genelden telefonunu verebilirim |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
saolun arkadaslar ben cihazın uyumu olup olmadığını araştırayım duruma göre sizden gerekli adresleri alayım
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Arkadaşlar bunun için bir adaptör gerekmektedir. Bu adaptörde 150 tl civarında bir fiyata sahip. Ancak her markayı bu adaptör bile çalıştıramıyor. Navitech marka teyipleride çalıştıramıyor diye biliyorum zamanında araştırmasını yapmıştım.
|
|
![]() |
|
cemerol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Arkadaşlar ben yeni üyeyim öncelikle selam , navigold lf6620p marka bir duble teyp aldım aracım 2005 model cihaz içinde can bus kutusu mevcut benim aracımın direksiyon kumandası çalışırmı
|
|
cem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |