![]() |
|
307 / 1.6lt, 16v / Atiker Fast Kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 Saat 04:06 |
Selamlar,
Uzun uzun düşünmeler, yok Atiker uyumsuz, BRC gider, tak bi Prince kafan rahat olsun mesajları sonrasında bu çarşamba aracıma Peugeot 307 XS - 1.6lt 16v. 100.3oo Km'de. Aracı teslim alır almaz yola çıkıp önce şehir içi tecrübe edip sonra düz yolda Şu anlık tek sorunum benzin ibresinin düşüşü. İşlemi, İZMİT, Gölcük Sanayisi, Donanma Otogaz'da yaptırdım, yakın olanlara tavsiye edebilirim.
Tecrübelerimi ve yakıt harcamalarımı örnek teşkil etmesi için konu altında zamanla güncellerim.
Düzenleyen SZKR - 02 Ağustos 2013 Saat 04:09 |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun. Benim aracımda da Atiker OBD'li sistem kit takılı bende çok memnunum.
Düzenleyen dream - 02 Ağustos 2013 Saat 08:33 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlı olsun güle güle Gazlayın :))
Benim GTI Dede bu kit vardı, lpgde 214 km hız yapardı bir zamanlar :)) ayrıca ani olacak ama bekleriz
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
İ_Yılmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Merhaba bu mesajı yazdıktan sonra aradan baya zaman geçmiş üstelikte kış gelmişken benim bir sorum olacak size;hala Atikerden memnunmusunuz o zamandan bu yana herhangi bir sorun yaşadınızmı?bende bu aralar bu lpg ile ilgili baya bir araştırma içindeyim kararım Brc yönünde siz ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bence lovato taktırın hocam, en az Brc kadar kaliteli bir kit ve satış sonrası desteği çok iyi.
|
|
![]() |
|
İ_Yılmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? bu işte anladığım kadarıyla markadan çok kitin montajını yapan usta ön plana çıkıyor.
|
|
![]() |
|
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
atiker obd2 takılı aracımda. 29bin km oldu lpg takılalı hiç sorun yaşamadım maşallah.
|
|
2009 206 sedan 1.4 8V atiker obd2
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Anodolu yakasında çözüm otogaz var, Lovatonun Türkiye distribütörü, bayilere eğitim veren teknisyenler desteğiyle montaj yapıyorlar. Düzenleyen Serkan - 12 Aralık 2013 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpgde usta çok önemli. Ustası iyi olacak arabayı bilecek. Yoksa başı ağrıyan çok insan var lpgden sonra. Marka olarak benim favorim brc.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |