![]() |
|
307 hararet ibresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 13:40 |
arkadaşlar ibre 90 da sabit olması lazım ama çoğu zaman 90 sınırının bi üst çizgisine kadar çıkıp kısa süre sonra tekrar normale dönüyor. tabi bi hararet yapacak korkusu kaplıyor içimi yoğun trafikte. bunu neden yapar 90 da neden sabit kalmıyo bu sorunu yaşayan yada daha önce çözüm bulmuş biri varsa yardımcı olursa sevinirim ![]() Düzenleyen abdullahcolak - 01 Ağustos 2013 Saat 13:53 |
|
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307lerin çoğunda aynıdır dert etmeyin,sıkıntı çıkarmaz..
Emniyet kemerinizi de takın.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım sorun çıkarmaz durup motoru kontrol ettiğimde çekmiştim emniyet kemeri olmazsa olmaz
![]() |
|
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
:))) görmemiş olalım... fan geç çalışıyo yada geç algılıyo gibi geldi bana
|
|
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal normal zamanla alısırsınız :) bendede aynı durum,kısa sure sonra 90altına ıner.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
aynen ilk farkettiğimde baya korkutmuştu beni kronik 307 tuhaflıklarına alışıyorum zamanla
|
|
manuel ege mavi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |