![]() |
|
LPG'de aracın kafayı yemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 03:03 |
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 hafta önce Ankara aşti'nin ilerisinde bulunan petrol ofisinde 50 liralık gaz aldım. Yaklaşık olarak 150 kilometre kullandım. Aracım 150 kilometreyi geçtikten sonra 4 bin devirme tıkanma oluyor, sanki gaz bitmiş gibi, çeyrek depo gaz varken yapıyor bunu birde arabayla bir yere gidip tekrar çalıştırmak istediğimde sorunsuz çalışıyor gaza geçiyor. Arabaya gaz verdiğimde birden stop ediyor :/ Havamı bastılar ? pislikmi geldi bir türlü çözemedim yaklaşık 1 yıldır gazda kullanıyorum arabayı hiç böyle olmamıştı. Benzinde hiç bir sıkıntısı da yok :/
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne biçim bir pislik geldiyse arabayı salağa çeviriyor ya :) bugün hareket etmedi araba yarın Ankara sincan tarafına gidicem o arada atar inşallah :)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Yokuş aşağı bağırttırarak iniver bişey kalmaz kalırsa . Enjektörleri temizletiver.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şöyle bir işlem duymuştum.
araç boşta iken 3000 devirde tutup gazdan benzine benzinden gaza 6-7 kere geçiş yapın ard arda püskürtme kuvvetli başlayacağı için temizlenir diye, işe yaradımı bilmiyorum ama uygula denilen arkadaştan bir daha ses cıkmadı, bende işe yaradı kanaatindeyim. bir deneyin :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
demir306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
6-7 kere gecıs yapın sonra enjektorler yansın sorun zaten kalkar ortadan .
ya hocam olurmu oyle sey sakat hareketler bunlar.
|
|
EEEE
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
o dediğiniz çok nadir bir durum hatta olacağını zannetmiyorum şahsım 1 yolda 15 kere bunu yapmışımdır gti ile it dalaşında, sonuçta karbon clear denilen işlemde de bu şekilde yapılıyor.
Düzenleyen Aziz - 02 Ağustos 2013 Saat 13:17 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bugün 50 kilometre gaz da yol gittim arabanın gidişinde çekişinde falan hiç bir şey yoktu. 50 kilometrenin sonunda motoru stop ettim. 5-10 dakika geçmeden arabayı tekrar çalıştırdım. benzinde çalıştı gaza geçti arabayı hareket ettirmeye kalmadan gaz verince devir direk 0 a düştü stop etti. Akşam üzeri aynı yolu tekrar döndüm, 50 kilometre kullandım 1 kez yolda kendim stop ettim bir şey olmadı. Arabayı garaja çektim stop ettim tekrar çalıştırdım kendine geldi 1 dakika sonra son gaz yüklendim. 4000 devirde kesme filan yapmadı sonuna kadar dayadı :D petrol ofisi benim için kara listede artık bir kez daha gaz almıştım petrol ofisinden araba az kilometre gitmişti ama 3. kez gidip petrol ofisinden gaz almam :) şu gaz bitsin shell'den gaz alıcam aynı sorun devam etmez inşallah :)
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Shell veya opet ten şaşmayın, 5-10 kr kar edecem diye hem kendinizi hem arabanızı üzmeyin,
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Hiç sormayın zaten gaz bitti dert tasa sıkıntı hepsi bitti. Aldım arabama shell'den gazı sorun yok sıkıntı yok varsın 15-20 kilometre az gitsin sorunsuz gitsin :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |