![]() |
|
Cabrio fiyatları hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 Saat 03:01 |
|
Merhaba. Yaz sonu 206 CC alma planım vardı. Fakat arka koltuk mesafesinin dar olması nedeniyle 307 CC almaya karar verdim. 307 CC olmazsa hatchback başkka bir araç alacağım fakat gönlüm 307CC'den yana. Aracın şuanki fiyatları 28-30 bin lira arası. Sizce aracın piyasa değeri bu mudur? Yoksa yaz sezonu bitince fiyatlar düşer mi?
Fiyatlar bu durumda..
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sezon bitince fiyatlar düşer ama yaz gelsin diye beklersin..
![]() |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
206cc iyidir 307 ile ne işin var. o arabaya cabrio yakışmıyor bence. 206cc roland garros tavsiye ederim.
kışın tabiki düşer fiyatlar beklersen
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
206cc iyidir. 307 ye bencede yakışmıyor.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
bende kışı bekliyorum hem arabamı satayım hem kışın daha cok araba piyasaya çıkar diye..
|
||
![]() |
||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
Aahahahahaha süper , cabrio yazın güzel
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen 206 CC Roland Garros tavsiye ederim ben de. ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2003-peugeot-206-cc-1.6-roland-garros-ilk-sahibinden-orjinal-133311293/detay |
||
![]() |
||
|
valla rol lar çok iyide renk bana cazip gelmiyor açıkçası birde deri koltuklarıda çok iyi ama deri çok terletiyor oda bana gelmiyor.. (ne uyuz adamım dedim kendime
![]() bende bunu begendim büyük hasarıda yokmuş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-206-cc-114079491/detay/
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
benim de rengi hoşuma gitmiyordu, gri renkleri de var enderde olsa onlar ilgimi daha çok çekiyodu açıkcası ama yeşil rol'landıktan sonra o kadar da yadırgamıyorum seviyorum aracımın rengini ![]() |
||
![]() |
||
|
siyaha alışmışız belki ondan yadırgıyorum.. tek korkutan deri döşeme..
|
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
valla bende 307cc var gayette memnunum piyasası pert kayıtlı olanları 25000-27000 arasına bulabilirsin. ama düzgün ufak tefek kazası olan saglam araçlarıda 28000-31000 civarına bulursun. bu fiyat yazın 31000 ise kısın en fazla inceği 28000 olur. cabrio keyif işi satıcıları genelde tok satıcılar kendimden biliyorum :)
|
||
![]() |
||
|
sonunda kışın bi cabrio alıp yazı beklicem..
|
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
bu arada 307 cc ilede 206 cc pek aynı arac değil ya kuzenimdede 206 cc var aynı oldukları tek nokta üstünün açılması
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |