![]() |
|
Hız ibresi oynamıyor ve araç sarsıntı yapıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
utku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 20:34 |
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Sizleri sık sık takip ediyorum saolun sayenizde çok şey öğrendim ve çok şey yaptım.
Bir kaç haftadır aracımda bir problem var. Sizlere danışmak fikirlerinizi almak istedim. Arabam 2006 model 206 1.4 hdi. Arabayı çalıştırdığımda harekete geçerken ve vites değişimlerinde, ayağımı debriyajdan çekip gaza basarken sanki bir boşluk olup sarsıntı oluyor tekleme oluyor. Sitede baktım bu tür sorunları olan arkadaşlar var. Ama benim sorunum bu tekleme/sarsıntı olurken hız ibresi oynamıyor yani çalışmıyor. Üstüne üstlük harekete geçince kapanması gereken otomatik kapı kilitleride kapanmıyor. Yani 3'ü 1 arada yaşanıyor bu olayların. Araba 200-300 metre yol aldıktan sonra vites geçişlerindeki sarsıntı olmuyor araba kendine geldiğini hissettiriyor hız ibreside çalışmaya başlıyor. Acaba sıkıntı neden kaynaklanıyor ? Bilmem açık bir şekilde anlatabildim mi. Yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
2006 Peugeot 206 X-design 1.4 Hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |