Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

406 bakımı turbo değişimi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
statistican Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Şubat - 1989

Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011
Konum: /38/34
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı statistican Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 406 bakımı turbo değişimi
    Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 15:37
Arkadaşlar aracımzı 406 2.0 hdi 2000 model araç 220000 kmye geldi haliyle yorgun, geçen sene yağ yakıyor diye ufak rektefiye geçirdi hiç bir değişiklik olmadı, çünki memlekette herkes ustayım diye geziyor,intercoolera üstübü kaçmış patladı dün değiştik orjinal 300 tl,turbodan da geçmiş tabi bu parça turboda aşınmalar var turbo alıp onuda değişeceğiz 1100 tl sıfır turbosu, turboyuda değişince performansı düzelmezse 16-17 bin e satmak yerine yakmayı düşünüyorum ne dersiniz nasıl adam olur sizce?
406 st 2.0hdi 2000 110hp
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.