![]() |
|
Bu araca bir bakarmısınız arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aaydın42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 11:40 |
Arkadaşlar hepinize iyi günler
İlan daki aracı almayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi benim için onemli yardıcımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2003-model-dizel-bakmadan-gecmeyin-131821985/detay |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Km biraz yüksek iyi bir ustaya motoruna baktırın
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
değişen var kaza kaydı yok ne anladım :D 2sininde olmaması lazım araç ter temizse, bence halını altına süpürülmüş kir gibi bi sürpriz var ortada.
Yaş itibarı ile km gayet normal ama özenle kontrol etmek gerek tabi. ben 4 ayda 7bin km yapmışım 10 yıl binsem hiç inmeden 280bin devrilir ve 10 yaşında normal
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
direksiyon beni çok sürdüler abi diye bağırıyor.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |