![]() |
|
306 XT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 22:47 |
Hocam çok yakıyor, gaz ayarlarına bi baktır, 30 luk tank var bende dediğiniz gibi tam dolmuyor, 55-60 tl arası fulleniyor onlada çok rahatlıkla 350 km nin üstüne çıkabiliyorum. ortalama şehir içinde 0.22 kr civarında yakıyor, uzun yolda kokluyor resmen. Hatta gazın burada 2.60 tl civarında olduğu zamanlarda 20 tl lik gazla tam 100 km yaptığımıda biliyorum birader bile inanmadı üst üste 3 tür gazı sonuna kadar bitirip tekrar 20 tl lik gaz alıp 100 km de tüp bitirdim.
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg tankınızın bu kadar alması normal,Lpg'de aracınız fazla yakıyor gibime geldi ,bizdede 1.6 platinum var bu kadar yakımıyor 75 tl ye 300 kmden fazla gidiyor.Gaz ayarını bi kontrol ettir..
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 depo ile 220 km az. En az 300 km gitmesi gerekir. Hatta daha fazla.. Lpg ayarlarını kontrol ettir.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
benim arac 1.6 xs ş.içi 0,265 - ş.arası 0,186 kuruş yakıyor seninki 0,335 dengesizlik var yakıt deposunda bişi diyemiycem benimkide tam dolmuor. |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
murateest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murateest
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt fena değil sanırım.
Bu modeli lpg li kullananlar yazıcaktır. 30 lt alması normal. Güvenlik nedenlerinden ötürü gaz tankları tam kapasite doldurulamıyorlar.
|
|
![]() |
|
Marcus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2013 Konum: meciyeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 1996 model 1.6 xt peugeot var LPG TANKINDA 40 LT YAZIYOR AMA GAZ ALIRKEN TAM 30 LT ALIYOR VE BEN BİR DEPO GAZLA TAM 220 KM YOL YAPIYORUM YAPTIGIM KM İYİMİ SİZCE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BU KONUDA TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |