![]() |
|
Baskı Balata için öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 20:10 |
Merhaba arkadaşlar egzoz masrafı için para biriktirirken karşıma baskı balata çıktı yetkili servis 1000 civarı istiyor ne önerirsiniz? araç benzin 2.0
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok istemiş yaw 1000tl ne volan fln da mı değişiyor ?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
valla işçiliğe 500 lira civarı çektiler setin fiyatıda 400 lira civarı bişey dediler..
![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
disarda yaptırsa 600 cıvarı zannedersem
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
yahu net 1000 deseler onada eyw diyeceğim ama içeride iki tanede bilmem arızalıbilya vs çıkacak tutacak onada 300 500 ekleyecek sende açılmışken yaptırmamak olmaz diyeceksin vs vs ona kıllanıyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam tam neler olacak bir öğrenin one öyle sürpriz yumurta gibi. Usta dediğin biner arabaya gider gelir abi şu şu değişcek bu da değişebilir ama seni 10000km götütür der. Bizim usta öyle adama arabayı veriyoruz sokağı dolaşıp geliyor sonra abi şu şu diyor iş bitiminde hadi eyw hiç sıkıntı çekmedik şimdiye kadar.
|
|
![]() |
|
valla ali senelerdir dediğin gibi işinin ehli bir yetkili servis ekibine rastlamadım istanbuldaki yetkililerin efe aktif iriyıl ve bir iki tanesi daha dışında hepsini gezdim , kolu kırık direksiyon pompasıyla araç teslim edenimi dersin egzozu tıkalı araca abi araçta sorun yok diyeninimi ararsın vbvb şimdi birkaç senedir prizdirek bilyasından geldiğini düşündüğüm bir seste var debriyaja basınca kesilen "sübap şıkrtısı gibi" onuda araya sokarsam iyice kafaları karışıcak bunların net fiyat veremeyiz diyecekler herzamanki gibi, bi düzgün ekip bulsam tavuk kurban edicem hasılı..
|
|
![]() |
|
![]() işiniz zor valla bişi diyemeyeceğim. Ankarada oslanız yardımcı olurdum ama istanbuldaki arkadaşlarda ilgilencektir konuyla muhakkak. |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi baskı fiyatını öğren 500 lira işçilik olmaz eğer ist.daysan güngören sanayiye git bi fiyat al. setin fiyatıda 306 nınki 280 ile 350 arası |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben triger seti + baskı balata 700e değiştirdim
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
işin içine volant girerse o fiyatı buluyor umarım volantda sıkıntı yoktur.
|
|
![]() |
|
kısmet bakalım katkılar için teşekkürler inceden birkaç yer araştıacağım bosch vb...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
abi parça falan araştır iyi usta bak bul ona göre dışarda yaptır serviste genelde pahalı oluyor zaten
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
arkadaşlar baskı set için maslak bosch servisten ortalama 500 civarı bir fiyat aldım ilk fırsatta gideceğim, ama herşey mi üst üste gelir, evet geldi istanbul bugün cehennem sıcağı klima açayım dedim hazır benzinde 5 tl olmuşken daha iyi soğutur dedim ama ne göreyim içeriyi bir benzin kokusu sardı , resmen klima benzin üflüyor nedir bu olay? benzin hortumu falan mı çatlamıştır yoksa buda 307 de kronik bir şey midir?
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benzin kokusu kronik bir sıkıntı değil (bende şimdilik yok böyle bir koku) baskı balata volan hariç 500-600 olur diye fiyat almıştım 1000 eğer volant dahil değilse yüksek bir rakam yetkiliden ziyade özel servise yönelin
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
valla yakıt sarfiyatınıda arttırır bu sorun sanki ama işin tehlike boyutu var hepsinden önce yorumları bekliyorum...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
enjektörlerin diplerine filan baktınız mı yada yakıt sisteminde pompadan gelen hortumlarda vs bir kaçak durumu var mı?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
valla kaputun altında ne koku ne bişey ,tertemiz ama benzin kokusunun, klimanın havalandırma kanallarından geldiğine eminim..
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Hocam kime götürüyorsun aracı bana da öyle sağlam bir usta lazım yalansız dolansız. Geçen gün arabayı servise soktum, bende saf ve iyi niyetli usta bi kontrol et de gerekeni yapalım dedim.yok o yok bu değişecek. İdare eder mi diyorum yok abi ya hemen değişmesi gerek diyo ben 3 yıldır o şekilde kullanıyorum :) Pek gözüm tutmadı yani.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
koku konusu için farklı bir başlık açtım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |