![]() |
|
takas edeyim mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 12:12 |
2004 hdı x-line pegeout 206 model 136.000 km çelik jant,sis farı, park sensörü, ses sistemi, spoiler felan olan bir arabam var aşağıda linkteki araç ile takasa gireyim mi ve üstüne ne kadar para vereyim sizce?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben senn konumunda olsam bulaşmazdım hep lpg li dizel olsa belki düşünülebilir ama bosver derim tabi senin aracı ne kadara sayıyorlar oda var plaka da KN akcaabat plaka diye biliyorum öyleyse biraz düşündürücü..
Düzenleyen Alper'EN AKSU - 29 Temmuz 2013 Saat 12:28 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
etme :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Bencede etme.
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede girme o işe
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
en az 11bin isterler :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
benim arabanın üstüne 11 bin isterlerse arabayı yakalım daha iyi, takas olayını arabanın modelini yükseltmek için düşünüyorum yoksa arabamdan memnunum yolda bırakmaz kontağı ikiletmez az yakar çok kacar. Pejodan adam gibi bir kampanya gelmedi ki 208'e geçiş yapalım :)
|
|
![]() |
|
galerici bunlar, 2008 linea dinamic e 13 demiş adam bunlar :D :D :D cenazesinde hakkınızı helal ediyrmusunuz sorusunda küfürlü fısıltılar geçen adam bular (hepsine demiyorum tabi küfürsüz gömülenide var) :D:D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bence et derim. sonuçta 2011 mpdel araba.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
memnunsan arabandan sorun yoksa boşver.
|
|
![]() |
|
arabamdan genel olarak memnunum ama 2004 model araba sonucunda daha fazla değer kaybetmeden değişeyim diyorum. Bakalım bir konuşacağım arabayı da göstereceğim fark 5-6 bin tl kafamda olursa olur inşallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |