![]() |
|
benzinli motorun hava yapması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
intermetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 10:21 |
Arkadaşlar geçen gün sanayide bir ustaya sırf kontrol amacıyla Peugeot 1.4 benzinli sedan comfort modelli arabamın motoruna bakmasını söyledim. araba çalışır haldeyken motorun üstündeki siyah bir kapağı açtı ve üzerine bıraktı sonrada motor hava yapmış dedi. benim ise kulaktan dolma bilgiler ile öğrendiğim motorun hava yapması sadece dizel araçlarda oluyor. acaba konu hakkında beni bilgilendirirmisiniz. Ve motor hava yapmışsa önerileriniz nedir. saygılarımla...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel araçlarda yakıt sisteminde yakıt bittiğinde hava oluşur yakıt yerine hava gittiği içinde araç çalışmaz. bizim araçlarda soğutma sisteminde soğutma suyu doldurulurken havası alınır alınmazsa sistemde suyla beraber havada dolaşır tam soğutma sağlanmaz .eğer ustanızın kast ettiği oysa havasını aldırın çok zor bir işlem değil .başkada hava yapan bi yerini duymadım. baktıktan sonra hav yaptığını anlayıp neden havasını almamış o usta onu anlamadım .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
intermetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim buradaki ustalar bir acayip ben güneydoğudayım. maalesef çoğu işten anlamıyor iyi ustada zor bulunuyor.el mahkum.. ilgin için teşekkürler dostum. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi siyah kapak? Ufak bir kapak mi yoksa yag doldurulan kapak mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |