![]() |
|
Kısa zenon far Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozknglnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 09:12 |
merhaba. aracımda zenon far mevcut.
muayeneden kaldı dogal olarak : )) simdi zenonları cıkartıp orjınal sarı fara gececeğim. bir fikrim var ve size danışmak istiyorum. fardan söktüğüm zenonları satmaktansa, sis farına takma gibi bir durum olabilir mi? hem normal zamanda sarı far kullanmıs olurum. istediğim zamanda zenon sis farı ile dolasmıs olurum : ) modifiye hakkında pek bilgim yok ama yardımcı olabilrseniz memnun olurum. düşüncelerinizi merakla bekliyorum, tesekkürler.... |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerek yok muayneden geçince gene takabilirsin
|
|
![]() |
|
ozknglnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok farda zenon olayini istemiyorum.
Zenonlari Satmayi dusunuyorum hatta.. Satmaktansa sislere takilmaz mi.. Teknik olarak mumkun mudur. Kendim yapabilir miyim.. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
xenon lar uyumludur sıkıntı olmaz fakat ampulün uyması lazım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
h1 - h2 - h3 - h4 falan diye çeşitleri oluyor uymaz bence, benim 106'mın farlar H4 sisler H1 mesela..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
uymaz diye biliyorum belki uyduranlar vardır ama farlar farklı kablo da farklı doğal olarak.
|
|
![]() |
|
Kitapciginda kisa ve uzunlar ayniydi H7
Ama sislere dikkat etmedim. Neyse denerim. Uymazsa belki burdan satarim. : )) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |