|
206+ için uygun yollu ses sistemi tavsiye... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
rocco1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 Saat 18:28 |
Arkadaşlar merhaba 2010 model 206+ aracım var ve ses olayından hiç memnun değilim yeni bir teyp alaym hoparlör taktrayım diyorum sizce en mantıklı en masrafsız şekilde nasıl olur?...servisi aradığımda arka kapılara taktırmak masraflı olur onun yerine pondizota taktrablrsin dediler...ön kapılara sony 16 cm lik hoparlör aldıımda taktrmştm ancak pek bişe farketmedi.....ANKARADA BU İŞLERİ YAPABİLECEK BİLDİĞİNİZ TAVSİYE EDECEĞİNİZ YERLERİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM :)
|
|
rocco1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
yokmu arkadaşlar bi tavsiyesi olan ya da aracına böyle bir uygulama yapmış olan??..
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önce bana kalırsa ses tonunu ne duzeyde istıyosun madem ucuz yollu olucak.. ben gecdıgım yerı tıtretıyım dıyorsan eğer mono anfi ve bir wofer yeter (kalıteye göre fıyat artar) ha yok ben normal net ama temız ses duyayım cevreme yansımasın ses dıyorsan JBL 'serisi çok prof olmayan ucuz mid takımları var onlardan alırsın.. bas ve mono anfı ıcın ucuz yollu dedıgım sıfır almaya kalksan zaten kalıteler cok pahalı 2. el uygun tamırsız bulunabılır..
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
yok öle geçtiim yeri inletiyim deridm yok:)..sadece güzel müzik dinlemek istiyorum donanımlı sıfır araclarda olan bir ses sistemi kalitesinde yani...öel bass woofer fln istemiyorum..2 li hoparlör mü taktrayım yoksa componnt set mi? ve aracın neresine ne şekilde monte ettirebilirm? bu konularda soru işaretleri var:)
|
|
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sahibinden.con uzerinden ses sistemleri kategorisinden sakarya ilinden arattirma yap.
Fatih topallarmi ne vardi tam hatirlayamiyorum Jbl,xetec gibi markalari cok uyguna satiyo Genelde anfi bass teyp sette yapuyo Kapida odeme secenegide vardi |
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
ben öyle fazla donanımlı birşey istemiyorum yan bi teyp 2 hoparlör veya bi component set bile bana yeterli olacaktr sanırım lakin bnm bu 206+ larda neden bukadr kötü teyp ve hoparlör kullanmşlar anlamş deilm ...
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladım öleyse aynen şunu yapın siz özel bu ısten anlayan bır tesısatcıya gıdın (ses kalıte olması ıcın) çünkü mid takımlarına medefeden özel yuva yapıcaklardır ha yok yuvasız olmasını ıstıyorsan çap neyse o çapda zaten takımlar var bence işinizi görür..Bende ucuz yollu tıtretenlerdenim bir anfi bır bas normal kolonlar teybe oldu bitti :)) |
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
işte bu işlerden anlayan usta tavsiyeside bekliyorum yada çkıp sanayiyi dolaşcam :)...peki pondizota taktrmak mı mantıklı yoksa arka kapılara mı ?...mid takım dedğin 2 li hoparlör mü:)
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Malesef istanbulda olsaydın tavsıye edebıleceğim yer vardı ama ankaradasın :) Ya ben senın derdını anladım bak bence sen 1 takım mid takımı al evet 2 hoparlör :)ama tabı bunlar normal hoparlör gıbı deıldır sesi net verme kabiliyetleri vardır birde normal hoparlörü steryo anfıye bağlarsan 1 dakıka sürmez dumanlar cıkar ama bu sölediklerim RMS değeri yuksekdir steryo anfılere uyumludur kısacası gucludur dıyelım yani Watt yazana deil bence RMS değeri iş görür genelde arka mıknatıs taraflarında yazar 50 rms 75rms 100rms vs.. diye
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
anladım tabi bu mid takımı için birde anfi almak gerekçek + pioneer teyp..ayrıca bnm ön kapılarda 2 yollu sony hoparlör var onlar devre dışı mı olcaklar ? ön kapıdaki hoparlörler bunlar
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://furkanpc.com/content_files/prd_images/SONY%25201625%2520KOLON.jpg&imgrefurl=http://furkanpc.com/asp/prd_list.asp?list%3D2&h=450&w=600&sz=46&tbnid=eMky-4PrjStF8M:&tbnh=92&tbnw=123&zoom=1&usg=__jU0XLCDq94VqWuCEiSUTlyc-b44=&docid=ajexsif_PnvDAM&sa=X&ei=gEf1UaqyOMXktQbihoHgCg&ved=0CEUQ9QEwBQ&dur=792 |
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayır iptal edilmesine gerek yok.. Midleride teybe bağlayabılırler ama takımdan yuksek ses beklıycem dıyosan ufak bı steryo anfı işini görur
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
ozamn bana bir mid takımı+pioneer teyp +stereo anfi+ pondizot lazım :):)..500tl tutar sanrm hepsi..:D
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-206-ozel-pandizotlu-sifir-xetec-16-cm-mid-takimi-132216959/detay
şu nasıl olur sence? |
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
150 lira 2. ele vermeyi sonucda goze almışsın öleyse bence infinity bak ses kalitesı bence daha hoş
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
walla o fiyatın içinde pondizotta olduu için uygun geldi bana :)..pondizot illaki ya alcam ya yaptrcam ikiside aşa yukarı aynı maliyete cıkcaktr die düşünüorm..
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Arka pandizota pioneer teyp 2 tane hoparlör koy oval bir anfi 1 takımda component ilerde de düşünürsen yalnız bi bass atmak kalır
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
ozamn şimdi bana uygun yollu bir anfi ve mid takım öneren olcak mı?
|
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
dostum mid olarak (benimde kullandığım) şunu tavsiye ederim..Pandizottada kenwoodun 350 waatı var.Ses doygun bir şekilde (amfisiz) dinlenebiliyor..Fakat o orjinal teybi değişmelisin..Çünkü verim alamassın.pioneer ın 1400 serisi yeterli olur..
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/kenwood-kfc-m614p-300-watt-2-yollu-mid-takimi-89136572 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
rocco1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
ön kapılara ikitane 16cm lik sony hoparlör taktrmştm..onlara dokunmadan sadece mid takımını pondizota taktrsam ki oda anfisiz olmuo sanırım....olmaz mı?
|
|
Carmania
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş sana örnek vereyım mesela alacağın mid takımı dıyelımkı 75 rms bi değerde olduğunu dusunelım senın teybınde 30 rms verdiğini düşünelim.. anfin olursa 75 rms değeri alırsın olmassa teybın ne modelse gucu neye yetıyosa o degerı alırsın umarım aydınlatmısımdır :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |