![]() |
|
devir saati |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafasevik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafasevik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 Saat 18:23 |
arkadaşlar devir saati sıfır'ın altında araç çalışmazken kutup başını söktüm böyle oldu bilgisayarlamı ayarlama yapılması lazım yada herhangi bir yerden ayar yapılırmı araç partner 2006hdi teşekkür ederim saygılar.
|
|
![]() |
|
burakkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun hız göstergesinde başıma geldi bugün. aracımın aküsü boşalmış çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde tık diye ses gelip göstergeler sıfırın altına doğru hareket ediyorlardı ve araç çalışmıyordu. sonra bir şekilde aracı çalıştırıp evin önüne kadar getirdik. fakat baktım ki hız göstergesi sıfırın altına inmiş. bu sorun nasıl düzeltilir aküyü değiştirince sorun geçer mi bu konuda ben de yardım istiyorum. aracım 206 hdi x-design 2005 model.
|
|
![]() |
|
zerzevat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu eski ama belki arayan birine faydası dokunur.
gösterge üzerindeki şapkayı direksiyona doğru çekerek/kanırtarak çıkarın. öncelikle direksiyon kısmına yakın olan bölümden başlamak faydalı olacak. sonra gösterge camını kırmadan dikkatlice çıkardın. km sıfırlama tuşu biraz sorun çıkarıyor bu esnada. sonra kontağı bir kez açıp kapatın ya da park ışıkları açık kalsın ki göstergelere elektrik gelsin ibreler boşta olmasın. sonra hatalı gösteren ibreyi orta merkez kısmında iki elinizin tırnakları ile zeminden destek alarak yavaşça çıkarın. durması gereken konuma tekrar takın. km için 10 km.nin biraz altı oluyordu sanırım. benim akü zayıf olduğundan soğuk havalarda çok sık başıma geldi. sürekli geri attı. ben de en sonunda çift taraflı bant ile yaptığım bir bariyeri km. ibresi geriye atmayacak şekilde yapıştırdım. o braiyere çarpıp duruyor. geriye doğru atamıyor. kesin çözüm, km tamircisi 100 liraya motorunu değişiyor.
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede var devir de önce sıfırın altına düştü sonra 60-50- 40 derken 30 kadar ilerledi. Bir deneyelim bakalım olmadı zaten mecbur tamirciye gideceğiz hatta yaparken video çekelim ki yardımcı olur belki.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |