![]() |
|
Yeni araç arayışı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2013 Saat 22:02 |
Arkadaşlar selamlar;
yaklaşık 8/9 aydır severek bir o kadarda sıkıntı ve problemler içerisinde kullandığım (sıkıntı ve problemler motor mekanik değil durup dururken gelip aracıma vurmaları ![]() Şimdi aklımda iki şık var 1: peugeot 206 hdi 2: citroen c2 hdi kullanım olarak en çok şehir içi yılda bir sefer uzunyol (tatil için) unutmadan iki kişilik aileyiz daha ![]() dip not : Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29851&title=izmit-peugeotturkey-team-080713 Buradaki dört kapılı olandır... cevaplar için şimdiden çoook çook teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 3 haftadır araç arıyorum Mahmut Hocam piyasa hep 3 kağıtçı dolu dikkat et, ne kazasız boyasız arabaları ekspertize soktum neler çıktı neler resmen yoruldum araç bakmaktan, araç beni bulsun diyorum artık :)
|
|
![]() |
|
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben yine 1.4 HDİ bakıyorum ama forumdan arkadaşlar 1.6 HDİ'ye iteliyolar beni zorla :) yakıt konusunda dediğim gibi her yaz ortalama 3.500 km yol yapıyorum bir yaz 4.2 yakıyor bir yaz 4.4 yakıyor :) Hayırlısı olur inşallah hakkımızda
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlısı Olsun C2 küçük bir araç olsada duruşunu çok seviyorum :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
1.4 hdi sınıfının ideali olmuş performansıda güzel yakıtıda öneririm
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Eger bir Peugeot aracı satıyorsan bir daha Peugeot aracı alma ona keza Citroenin hiç bir aracını alma buna DS'lerde dahil.1.6 cc 85 hp dizel VW Polo Manuel kesinlikle tavsiye ederim.Veya Polonun 1.4 modellerinede bakabilirsin,zevk meselesidir ben 1.4 aractan hiç hoşnut değilim bayırı en sevmeyen motor cinsi olduğundan çok yakıyor.Ayrıca Toyota Yarisin dizelleri,Fiesta dizel yada Clio 4 dizellerinide tavsiye ederim.Hem ucuz,hem az yakıyor,hem aileye uygun araclar.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
sanırım C3 lerde 1.6 hdi var bunlara bakabilirsin
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |