![]() |
|
307 Alacağım Ama ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NidderuN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 Saat 16:56 |
Merhabalar, 20bin TL bütçeye sahibim, 307'ler çok hoşuma gidiyor, için dışı çok şık bir araba. Fakat internette yazan yorumlara göre elektrik konusunda başıma dert açabilirmiş. Siz neler söylersiniz? 20bin TL'ye başka bir araba mı yoksa 307 mi almalıyım. D.N. Mutlaka otomatik vites alacağım. 1.6 benzinli-lpg 307 düşünüyorum. |
|
![]() |
|
NidderuN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşin ilginci kullanan abilerim var, birisi sattı çok beğeniyordu ama üst model aldı. Biriside tam 4 kez araba değiştirdi 4'üde 307. Kullanan toz kondurmuyor ama internette yüzlerce yorum var olumsuz ne yapayım bilemiyorum.
Sizcede 1.6 benzin mi uygundur yoksa farklı bir seçenek mi ? Dizel otomatik viteste sıkıntı dedikleri için yanaşmıyorum. 2005 önceside almayacağım. |
|
![]() |
|
ulas111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
1 hafta oldu arabamı alalı..2005 1.6 xt hdi 110 bg.benzer durumdaydım ama kesınlıkle pişman degılım cok keyıflı bır araba.sorun cıkartırsa forum on numara..otomatık klimayla ılgılı bır sıkıntı yasadım 300 -400 arası fıyat verıllıyodu parcaya ama forumdakı degerlı ustadlar yardımıyla 25 tl ye cozuldu..
inanılmaz hos sürüşü var aracın..
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot candır ya 307 lerde güzel arabalar gerçekten
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
O da iyiymiş Peki alırken nelere dikkat ettiniz, şurda yazanlar dışında bir husus var mı? Arabadan zerre anlamıyorum, ilk kez araba sahibi olacağım. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18819&title=ikinci-el-oto-alrken-nelere-dikkat-etmeli |
|
![]() |
|
king58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
size 1.6 xt premıum paketı tavsıye ederım full full bi araba yok yok bu paraya bu konfor fazla
|
|
Yanlış Ata Oynama.At Teper,Kupon Yatırtır.Baskalarının Gazına Gelme.Motoru Bogdurur,Piston Sardırır..!
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
valla hepimiz aynı safalardan geçtik neden peugeotu kötülediklerini ise 1 seneden beri anlayamadım ve anlayamamaktayım ben 6. aracım ve 307 gerçekten fiyatına göre çok konforlu ve donanımlı bir araç bende otomatik 1.6 tüplü kullanıyorum.Öle dedikleri gibi her gün sanayi yolu felan görmedim arkadaşlarında dedikleri gibi bilindik basit arızaları kendiniz çözerek aracınızdan keyif bile alabiliyorsunuz.Yakıt konusundada öle aman aman abartı bir yakıta sahip değil araç.Şüphesiz alabilirsiniz fakat hor kullanılmış bir otomatik vites almanız demek size baş belası bir araç çıkarabilir bu peugeot deil woswagen bmw mercedes olsun aynısını yaşatır çünkü araç ne kadar iyi kullanıldıysa o kadar iyidir eski sahibinin aracı nasıl kullandığını iyi bilmek gerekir.Aracınızı mutlaka arabadan anlayan biriyle alın ve mutlaka her türlü teste sokturun yoksa başınız ağrır peugeot böle diye konuları açanlar bunlardan şikayetçi zaten :)
Düzenleyen EnSoNiQ - 26 Temmuz 2013 Saat 04:36 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
fiyatına göre sınıfının donanımlı,kullanımı güzel, görüntüsü güzel alınabilecek ideal araç 307
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Teşekkürler 1.6 xt premıum dışında önerisi olan varmı ? |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
xt veya xt premium alabilirsin otomatik istiyorsa zaten benzinli alacaksın bunun kaçarı yok bu fiyatlara :)
|
|
|
|
![]() |
|
Somut olarak farkları nedir, hiç anlamıyorum dediğim gibi anlayacağım şekilde anlatabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
307 yi kötüleyenlerin %90 unun bu araca hayatında bi sefer bile binmediklerine bahse girerim.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
everest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
bende cok kararsızdım benımde kafamı kurcalıyan bırdunya sey vardı karar verdım aldım pısman degılım ıyıkı da degılım 307 hdı 110 ama benımkı begenıyosan hosunada gıdıyosa hıc dusunme
|
|
![]() |
|
xt premiumda ; deri koltuk deri kaplı direksiyon deri vites körüğü (otomatikte yok) kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) xtde ise bunlar hariç hepsi diğer donanımlar mevcut aradaki fark sadece bu 307'lerde esp opsiyonel herkes var diye birbirini kandırıyor bunada dikkat edin eğer göğüste kapı kilidi düğmesinin yanında düğmesi var ise esp vardır.
Düzenleyen EnSoNiQ - 27 Temmuz 2013 Saat 03:33 |
|
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim. Esp Opsiyonel ne desem?
|
|
![]() |
|
esp elektronik stabilize kontrol sistemi bir neyi kayınca toparlayan sistem demek yani fabrikadan çıkarken fazla para verip ekletiliyordu alan espli alıyor yada almıyor standart donanım değil çoğu 307'de yok diyebilirim :) ayrıca sunrooflarda bildiğim kadarıyla opsiyonel çıkmıştı yani sunrofsuz xt premiumda var buda sizin tercihinize ve şansınıza bağlı ikinci elde full + full araç bulmanız şimdi bulamazsınız demeyimde 20 bin gibi rakama en fulunu biraz zor satarlar xt premium'un sağlamını ve düşük km'lisini zor yani :)
Düzenleyen EnSoNiQ - 27 Temmuz 2013 Saat 03:58 |
|
|
|
![]() |
|
Anladım. Çok teşekkür ederim.
Sizce model önemli mi ? 2005 öncesi için alma diyenler çok oldu da. |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
hiç bi sıkıntısı yok pişman olmazsın dizel ve manuel istersen bende ankaralıyım özelden mesaj at satılıkta zaten arabam
|
|
![]() |
|
Özel mesaj atmayı beceremedim :) Sahibinden linki falan verir misiniz, bir bakayım.
Düzenleyen NidderuN - 27 Temmuz 2013 Saat 15:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |