![]() |
|
HOPARLÖR KONUSUNDA ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 Saat 09:54 |
arkadaşlar aracımda önler 16 cm arkalar 13 cm hoparlörler var orjinal değiller sonradan takılmış premier marka bagajdada 25 cm bi bass var. ben bagajdaki bass ı iptal edip kapılarda dinleme istiyorum yanlız kapılardaki hoparlörler sadece ses veriyor bass hiç yok. nasıl bişe yapabilirim mid takımı işimi görür mü bi yardımcı olun
![]() yani sadece kapıları kullanarak kalıteli basslı tizli müzik dinlemek istiyorum. bagaj zaten ufak bass olmuyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]() Düzenleyen samet2461 - 25 Temmuz 2013 Saat 10:00 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok kolay 307 yi satıp golf al :)) Şaka bir yana kapılardan kaliteli bas alman çok zor. (çünkü hoparlörler kapıya değil plastik kapı döşemesine monteli) Ancak 16 cm kompenant kullanarak biraz kaliteyi artırabilirsin. Pardon araba 206 ise kompenantlar güzel ses veriyor.
Düzenleyen aokaymaz - 25 Temmuz 2013 Saat 11:18 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi yapacağın iş kapılara kicker,jbl,pioneer gibi component koyacaksın ama bass gibi ses beklemeyeceksin öyle istiyorsan bass duracak bagajda
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ben aşırı derecede bass bagajdaki gibi istemiyorum. yani azda olsa hissedim. arkadaşın fiestası var orjinal hoparlörleri çok güzelde bass geliyo acaba öyle sonuç alabilirmiyim bende.
Düzenleyen samet2461 - 25 Temmuz 2013 Saat 12:28 |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tam senin istediğin tarzda hoparlör bass falanda iyi ve sesi cok kaliteli serkan abi bilir onun aracından cıkardım ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
sadece önler mi var peki arka hoparlörler
|
|
|
|
![]() |
|
önler var arkalar suan üzerinde ama ona da mid bass koyucam onuda hallettikten sonra gönderebilirim istrsen
zaten önleri takınca emin ol seni tatmin edecek arkaları düşünmeyeceksin Düzenleyen Alper'EN AKSU - 25 Temmuz 2013 Saat 12:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
ben fiyat konusunda tekrar konuşacam senle kardeşim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiyat son kardesim iyi fiyat
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
yani orjinal hoparlör sıfır gibi fiyat güzel
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
peki ustam nasıl göndereceksin ödemeyi nasıl yapacam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
peki ustam nasıl göndereceksin ödemeyi nasıl yapacam??
Düzenleyen samet2461 - 25 Temmuz 2013 Saat 20:44 |
|
|
|
![]() |
|
kardesim kargo ile yollarım istersen ödemeyide havale yaparsın olacak oldugu bu burda aile gibiyiz öncelikle bunu unutma sakın :) bakarsın takarsın baktın hosuna gitmedi sökersin yollarsın paranıda geri alırsın baska tarifi yok yani bunun :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
kardeşim tmm gönder o zaman beğenmesemde parasını yollarım önemli değil ben adresi sana pm atarım akşam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tamam numranıda yolla bana ararım ben seni
![]() Düzenleyen Alper'EN AKSU - 26 Temmuz 2013 Saat 10:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |