![]() |
|
106 xr kullanıcıları,bi zahmet lütfen. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 14:27 |
merhaba arkadaşlar benim aracım: 99 model 106 xr 1.4 75 bg: sorum orjinal (motor modifiyesi olmayanlar) kullananlara... 1:benzinde maksimum kaç km hıza çıkabiliyorsunuz.? 2:subap ayarı yaptırdıysanız bu ayar nasıl olmalı,benim bildiğim, soğuk motorda 20;40 yapılmalı... 3:100 km kaç lt.şehir içi şehir dışı yakıt ölçümleriniz nelerdir.? 4:yakıt pompası yeterli yakıtı pompalayıp, pompalamadığı nasıl belli olur.?
lütfen değerli bilgilerinizi paylaşırmısınız.şimdiden teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar.
|
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
98 xr bende var arkadasım...
uye araçlarından bak.lanet zenci konu adı.... ben 140 gördüm tem'de benzinle.lpg taktırdım deneme yapmadım. 50 tl benzinle 120 km yapıyordum şehir içi.şimdi 35 tl gazla 175 km yapıyorum. subap ayarını bılmıorum
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi biliyorsun hepsini ama bende yazayım
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
lanet zenci
![]() cevapların için teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
|
süper ozaman kardeşim 2 yarışmacı b.evlerden desene.
![]() şakası bi yana bakalım diğer arkadaşların tecrübeleri nedir,biliyorsun benim için önemli.! inşallah sorunu çözecez bakalım artık.diğer 106 xr kullanıcılarınında yorumlarına ihtiyacım var... bekliyorummm... |
|
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
abi çok az kişiyiz forumda ama yinede inşallah çıkar güzel bi sonuç buradan :) ben az önce dükkanda genişletilmiş sac buldum yarın boya için bırakıcam bunu takarsa on numara olucak bak resminide atıcam birazdan :) olursa süper olur :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
subap ayarı nedir arkadaşlar bende bılmıyorum.ne olunca baktırmak gerekiyor?
|
|
![]() |
|
açıklamasını nasıl yapabilirim bilmiyorum ki :) yaparken izledim ama :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
DEDİĞİN GİBİ SUBAP YADA BİZİM TABİRİMİZLE SİBOP AYARI SOĞUK MOTORDA 20/40 OLUR AMA GENELLİKLE 2 KEZ AYAR ÇEKİLİR NEDENİDE MOTOR TAM SOĞUMA YAPMADIĞI İÇİN AYAR TAM TUTMAZ..
YAKIT OLAYINA GELİNCE TAHMİNİMCE 40-50 KRŞ ARASI YAKAR SİZDE ŞEHİR İÇİ HIZ OLAYINA GELİNCE SINIRLARI ZORLAMAK İYİDİR BEN 210 YAPTIM DAHADA BASCAKTIM AMA YOL KALMADI..
:)
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() bizimki orjinal 1.4 motor.
bu arada 210 çok iyiymiş.nazar değmesin maşallah...
|
|
|
|
![]() |
|
araç hır hır şeklinde çalışırsa sıkı anlamındadır.
şık şık sesi ile çalışırsa gevşektir.
ideal olan soğuk motorda ayar yapılmalı.outlaw,yaptığı yoruma katılıyorum.
şu şekilde olabilir tamircinin önüne araç park edilir akşam.sabah motoru çalıştırmadan ayar yapılabilir.bakalım beande öyle yaptıracam sanırım.
yakıt ve hız konusunda başka yorum yapan yokmu arkadaşlar...
1.4 xr ile lütfennnn...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |