![]() |
|
206 - Ön konsol boyama calışması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manevraerash ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manevraerash
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 11:59 |
Arkadaşlar merhabalar;)
Daha önce kullandıgım araclarda oldugu gibi bu arabamda da konsolu boyamaya karar verdim :) Gayet içi acıcı,sıradısı ve birazda cesaret isteyen bu renk için hic teredüt bile etmedim acıkcası. Öncelikle hırdavatcıdan 180'lik zımpara alıyoruz eger boya varya üstünde . yoksa 200'lük te olur tabiki Sonrasında konsolumuzu soküyoruz gayet kolay bir sekilde oldu Klima ekranının altından tornavıdayla hafıf kanıttırın tırnak cıkınca dırek hepsı gelıyor ust ekranın orda sadece 2 vıda var sokecegınız. Bunların yanında bi kac sey daha soktum tabi :) ![]() Güzelce zımparaladıktan sonra hangi renge boyayacaksak o renk sprey alıyoruz. Duply color aldım şiddetle tavsiye ederim ![]() Tabiki ben sürekli boyalarla iç içe oldugum için Kolay atmamasını istiyorsanınız bide Seffaf vernik alın :) ![]() Ve Kapalı bir ortamda guzelce boyayın. Ben 3 kat pembe ve 2 kat vernık attım toplam bıtıs kuruma süresi 24 saattir işte sonuç... ![]() ![]() ![]() İsterseniz kaplatabilirsiniz ama sunu unutmayın ki bir hayalınız varsa her zaman icin kesınlıkle gerçeklertirmenızı tavsıye ederım iyi yada kötü. Selamlar olsun
|
|
1999 Peugeot 206 XS
100 bg ,Sunroof.. |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta bu güneşte ön cama çok yansıma yapıp görüş ve sürüş kalitesini düşürmez mi ?
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi ne yaptın sen ya cokm süper olmus ellerine sağlık
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
![]() ![]() ![]() ![]() |
fena gaza geldim hafta sonu bende boyuyorum :)
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
işlem güzel ama o rengi çok mu aradın be hocam ellerine sağlık
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi iç kapı acma kolunuda boya bence
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
çok güzel olmuş ellerinize sağlık aslında lazım böyle işlere biraz el yatkınlığı aşırı hoşuma gitti
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
manevraerash ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manevraerash
Abilerim ,kardeslerım hıc bır sekılde yansıma olmuyor ayrıca bu keyıfı ınanın hıc bır arabanın ıcınde alamıyosunuz :)
|
|
1999 Peugeot 206 XS
100 bg ,Sunroof.. |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Öncelikle Güzel Olmuş Ama Yansıma Olmuyor Derken ? CAMDAKİ Pembe Renk Ne Camıdamı Boyadınız Yoksa
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
oktygl05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Arkadaşlar merhaba benim aracın konsolun frengi soldu ama bunu boyatmak istiyorum bunu ıstanbul avcılar tarafında yapabilen varmı yardımcı olur musunuz...
0541 954 86 34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |