![]() |
|
Araç çakmaklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 07:17 |
peugeot 206 yeni aldık arkadaşlar 2. el fakat çakmaklığı kaybolmuş sonradan fark ettik, komşumuz kendi aracında fazla olduğunu söyledi onu denedik, fakat büyük geldi, sonra kendi aracındakini verdi o da büyük geldi. Acaba 206'daki çakmaklık farklı mı ? Onu nasıl temin edebilirim
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206+ ile 206 farklı olabilir elbette. 11-12 tl'ye gittigidiyordan alabilirsiniz yan sanayisini. orjinali ise sahibinden de 49-50 tl.
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tam olarak nasıl olacak alacağım uyar mı ? 12 lira uygun rakam orjinali almasak sıkıntı çıkar mı ?
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
kaç model aracın hocam? eski 206 ise sorunsuz uyar ben aldım taktım ama çok sık kullanmıyorum. orjinal olmadığı için elbette orjinali kadar uzun ömürlü olmayabilir ama işini görür.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/cakmak-komple-peugeot-206-86431946 siteye üye olup sepete eklersen ürünü birkaç gün içerisinde kargolarlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bende gitti gidiyordan aldım yan sanayisini komple set geldi ama ben sadece çakmağını taktım. kök soketini değişmedim gayet memnunum.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
2000 model hocam orjinalini almaya gerek yok her zaman kullanacak değilim yan sanayisi iş görür sanırım, benimde soketini değiştirmeye niyetim yok sadece o çakmaklık tarafı kayıp :) hatta tek onu bulabilseydik iyidi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
12 tl zaten emin ol tek orasını bulsan bu paradan aşağı vermezler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |