![]() |
|
206 yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kene200011 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kene200011
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2013 Saat 13:06 |
Merhabalar 206 2001 model 1.4 Xr otomatik vites araçım var.Araçın deposu full dolu iken en fazla 400-425 Km yol yapıyor araç orjınal 14 kara jant takılı yakıtı etkiliyecek sadece kışlık lastik takılı araçın bu yakıt tüketimi sizce normal mi değil ise nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece lastikle jantla o kadar fark olmaz, şehir içi bile olsa 50 lt lik depo ile 600 km yi geçmesi lazım. yağı ve filtrelerinin durumu nasıl?
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
kene200011 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kene200011
Araçın yağ ve filtresi 1 ay içinde değişti muayeneye gitçeğim için arabayı bakıma soktum
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
kullanım şekliniz nasıl, yüksek devirlerde agresif sürüyorsanız veya dur kalk fazla yapıyorsanız oda olabilir fakat yinede bence başka sorun olabilir. Benim araçta 1,6 otomatik ve benzinle şehir içi 9 lt yi bulmuyor ve 50 lt lik depoyla en az 550 km yapar şehir dışında 6 lt civarı yakınca o zamanda 800 km yi bulur. Tabi bu değerler sakin kullanımda.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var. yarım depo mazot ile, şehr içi hep dur kalk, 250 km gidiyorum. araç 2.0 partner ve tümmm ağır bakımları fazlasıyla yapıldı. değişmeyen kalmadı...
demek ki yarım depo 250 gdiyosam full depo da max 500-550 gidebilecem. daha hiç fullemedim ama. Düzenleyen cocomo - 23 Temmuz 2013 Saat 16:25 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kene200011
Genelde sakin sürüyorum hatta 2 ay boyunca extra sakin sürdüm ve sonucu gormek istedim gene değişen bişey olmadı agresif kullansam ondada aynı nerdeyse arada 10-20 km bişey değişiyor
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
İstanbul adıyaman arası 1210km bir depo 200tl ye doluyor yaklasik 1,5 depoyla vardım adıyamana 110km hızdan dusmedim ve klima acikken 300tl yakıtla
Arac benzinli Düzenleyen 206x-line - 24 Temmuz 2013 Saat 10:55 |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım benden de ufak bir tavsiye aracın oksıjen sondlarını bir kontrol ettir su an cok fazla yakıyor bende de 2004 triptonik 1.4 var aracı trabzondan aldım tam depoyla uzun yolda 110 km hız ile çankırı kurşunluya kadar 650 km yaptım çok yaktı dıye canım sıkıldı geldım bır elden gecırdım oksijen sondlarını ve aklına gelebılecek herseyı degıstırdım (1250 tl kadar masraf) o kadar uzun yola cıkmadım ama sehır içinde 75 krş yakarken su an 40 krş kadar indirdim.
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kene200011
Burda yazılan km göre nerdeyse benim 1.5-2 katım km yapılıyor bi depo benzinle acayip zarardayız desene |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Benim aracımda şehir içinde normal kullanımda 1 depo benzin ile 585 km sonra ışık yakar, sanırım biraz daha gider ama ben yine yakıt pompasının sağlığı açısından öyle çok gezmem.. Şehir dışına henüz çıkmadım.. 175/65/14 normal lastik ve jant mevcut, ayrıca bakım zamanı parçalarını kendim alır öyle bakıma veririm.. (74500 km de şu an)
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |