![]() |
|
Klima bir anda soğutmamaya başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2013 Saat 11:11 |
Arkadaşlar merhaba benim klimanın gazı bitmişti bir ay önce gittim özel bir serviste 90 TL ye gaz doldurdum. Adama kaçak yoktur değil mi dedim yok dedi bosch marka bir makinası vardı zaten kaçak olsa doldurmaz makina uyarı verir dedi tamam o zaman dedim. Dün güzel güzel soğutan klima bugun bindim soğutmuyor. Çalıştırdığımda fan falan çalışıyor sesi geliyor aynı zamanda da içerden hava üfler gibi "huvvv" diye ses çıkıyor hava veren yerden. Sorun ne olabilir?
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
muren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu fikri olan?
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
digital mi klima ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
hayır analog
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Uyumsuz gaz basılmış olabilir..
Her araca basılması gereken gez universal değildir,ondan olma ihtimali olabilir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Klima gaz kaçağı çok küçükse tespit etmek için renkli bir gaz basılıyor 3-5 gün sonra mor ışık ve gözlükle tespit yapılıyor.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
R134a gazıydı sanırım
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
kaçak olsa makina doldurmaz dedi bilmiyorum ki ya :(( |
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araca gaz dolduruldu. sonradan kaçak olduğu tespit edildi. sizinki nasıl bir sistemle dolduruluyor bilmiyorum ama bence aynı yere yine gidin tekrar kaçak olup olmadığını tespit etsinler..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
aynı problem bendede vardı kardeşim klima kurutucu filtresi vardı tıkanmış değiştirdik arabam şimdi buz gibi üfürmeye başladı klimanın herşeyi normal çalışıyor senin dediğin ses geliyor çıt çıt diyede ses geliyor ama soğutmuyordu senin probleminde aynı bence arabam 113 binde senin km aynıysa tıkanmıştır...
http://www.astronklima.com/1540205-peugeot-206-i filtre bu resim olarak fanın hemen yanında gazı boşaltıp söküyorlar ağzınla üfleyip deneyebilirsin eğer hava çıkmıyorsa tıkalıdır...
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
Bilmiyorum bende bir makina vardı bağladılar arabaya 40 dk falan sürdü kaçak olsa makina gaz basmaz dedi
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
Yalnız anlamadığım 1 ay boyunca sorunsuz bir şekilde soğutuyordu bir anda kesildi. Bilemiyorum artık en kısa zamanda bir yerlere göstermeye çalışacağım.
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Bizde yeni alacağımız arabada doldurtacaktım, adam makinayı taktı fakat bunda kaçak var boşuna doldurmayalım 2-3 günde biter dedi, yani o makinada anlaşılıyor kaçak olup olmadığı bizimkide analog bizde aracın fiyatından düştük
|
|
![]() |
|
90 liraya doldurdum 1 ay kullandım hayırlısı ne diyelim :)
|
|
Peagout 307 XS, 2005
|
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Hocam bu parça arabanın tam neresinde bende kontrol etmek isterim. . Ne kadarlık bir parça. .
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |