![]() |
|
206 GTİ gitti 206 HDİ geldi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 22:50 |
Merhaba arkadaşlar...
1999 206 gti ımı bugün itibariyle satmış bulunmaktayım... siyah renk motoru cok iyi bir Aslan dı... vee tesadüf olacak yaa çok yakınımda 2006 model 206 hdi satıyormus... araba pazarında karsılastık derken kendimi test merkezinde buldum... tek parca ön kaput değişmiş başka kaza boya vuruk cıkık yok... araç van yalnız koltuklar tamamen değiştirilmiş ve bir XS den koltuk aktarımı yapılmış koltuklar ve camlar ruhsata işletilmiş... göral servisinde komple motor yapılmış bir sürü değişen listesi var fatura edilmiş 2700 tl tutmus bu da.... suan araç 4000 de ve yarın saat 10 da noterde olucam... şimdi size sorum şu olacak... Gti dan sonra Hdi bana nasıl gelecek ? klima airbag koltuklar neredeyse aynı abs nin yoklugunu cok fazla hisseder miyim birde yakıt durumu ne olur gti lpg de 26 kuruş yakıt tüketimine sahipti... hacettepe beytepe kampüsündeyim ve yaklasık olarak hergün 24 km yol gidip geliyorum ki 48 km yapar benim için daha ekonomik olacak mı sizce ? vee en önemlisi sizleri sıktım biliyorum ama diesel bir araç ilk kez kullanıcam acıkcası nelere dikkat etsem iyi olur bilgi verirseniz sevinirim =) şimdiden cok tesekkürler.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun öncelikle kazasız belasız kullanın.
benim tahminim 20 22 kuruş civarlarında yakar araç. gtidan sonra ciddi olarak performans beklemeyin açıkçası. ama alışırsınız. dizel kullanımında benim şahsi önerilerim. yakıt ve yağ çok önemli. yakıtınızı eurodizel alın. kaliteli yağ kullanın. ben shellden alıyorum yakıtımı. total de iyidir. soguk havalarda motoru boşta bi 2 3 dakika civarı çalıştırın. boşta gaz vermeyin. hem motor sesi azalmış olur hem aracınız daha az yakar. motor sağlığı açısından da iyidir. 2000 2500 civarında kullanırsanız ekonomik ve sağlıklı bir sürüş olur. bunlar tabi benim şahsi önerilerim. farklı yöntemler izleyenler de olabilir elbette.
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir GTİ havası olmuyacak ama bende HDİ kullanıyorum yakıt bakıından iyi
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gti dan sonra tat vermez kendimden biliyorum
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
alacagım aracı computer test e soktum motor %93 cıktı boya yok kaput olayıda bana anlatılan ki anlatan annemin amcasının torunu arabanın üstüne balkondan sürahi düşürüyor teyzemin biri kaput eğiliyor... benim kuzenlerde sigortacı oldugundan orjinal parçayla değişim istiyorlar... cekiçleme vb. işlemlerle uğraşmamak için...
gelelim neden 3 kapı satıp 3 kapı aldıgıma ben sürekli arabda 2 kişiyim yani aracın ön iki koltuktan sonrası bomboş =) ayrıca verdiğim araç lpg li birde 1999 model... aldığım araç diesel ve 2006 model üstelik kaza yok boya yok... gti 3 parça değişen komple boya ve araç içi deforme parrfçalar mevcut.. gelelim en önemli konuya... aylık 2000 km yol yapan biriyim... bu senede 24000 yapar lpg yıllık tüketim 24.000 x 270 =6.480.000 tl diesel yıllık tüketim 24000 x 220 =5.280.000 tl (ki ben 22 krs tan az yakacagımı düsünüyorum ) bu farka baktıgınızda 1.250 tl !! gti vergisi 310 tl hdi vergisi 253 tl burdanda 60 tl kardayım 1.310 tl kardayım burdan muayene ücreti olan 150 tl yi de cıkartırsak 1.160 tl yıllık kardayım... işte yaz tatili parası cıktı =) fgördügün gibi hocam işte neden tercih ettiğimin sebepleri =) saygılar... |
|
![]() |
|
cok tesekkürler cok sağolun =)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
gti dan ındıkden sonra arkdan çekişlı bır arac harıcı tat vermez benım şahsi fıkrım.hayırlı olsun allh kaza bele vermesın
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
![]() |
|
cok tesekkür ederim en kısa sürede resimleri paylasacağım =)
|
|
![]() |
|
tat vermeyeceğini bende biliyorum ama keseyi düşünmeliyim şu süreçte... belki ileride chiptuning yapabilirim...
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
yakıtı çok ekonomıktir ben memnunum ,kaça kapattın acaba?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |