![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 17:14 |
Araç satılmış, kısmet değilmiş... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dizel-ilk-sahibinden-sadece-77.000-km-de-makyajli-kasa-feline-132099216/detay/ 22.07.2013 düzenleme Arabanın geçmişi hakkında baya bi bilgi edindim, arabanın ilk sahibi bayan, numarasını buldum aradım, aracı kasım 2012'de sıfır alfa romeo alırken takasa vermiş, araç bayandayken bir kere park halinde sürtme olmuş bi kerede tır dönerken arka tafafa sürmüş, tramerde 231 ve 658 tl olarak hasar kaydı çıkıyor, iki kerede cam değişmiş kaskodan. Baynın söylediğine göre hiçbir sıkıntısı yokmuş çok özenle kullanmış bütün bakımlarını mepa peugeot yetkili serviste yaptırmış, mepa ile görüştüm bütün bakımları düzenli yapılmış, 27/11/2011 tarihinde 62.000 Km'de triger seti değişmiş. Bayan arabayı galeri sahibi H.K adına satış vermiş ve 01.01.2013 araç başka bir aracın çamurluğuna çarpmış, kaza tutanağını buldum diğer aracın çamurluk ve kaput köşesinde hasar var yazmışlar 307'de bişey yok yazmışlar ve tramerede 307 için hasar kaydı işlenmemiş. Tutanakta kazaya karışan sürücülerin telefon numaraları vardı diğer araç sürücüsünü aradım kazayı sordum 307'deki hasarı hatırlayıp hatırlamadığını sordum, 307'nin tamponun plastik kısmının kendi aracının çamurluğunu ezdiğini söyledi ve 307'de çizik bile olmadığını söyledi. Aklımda kalan tek soru işareti bu kadar temiz bir aracın yaklaşık 8 aydır neden hâlâ galerici adına kayıtlı olduğu ve 8 aydır satılamadığıydı, bütün öğrendiğim bilgileri galericiyle paylaştım (01,01,2013 de olan kazadan galericinin haberi yok) galericiye sordum ve dürüstçe cevaplamasını istedim araç neden 8 aydır sizin adınıza kayıtlı neden satılmıyor dedim, oda abi biz bi yakınımıza verdik 7-8 ay aracı o kullandı satış vermedik dedi bende o zaman ilk sahibinden sayılmaz dedim. Sonuçta ikinci sahibi galericide olsa 7-8 araca binilmiş dedim, haklısın abi dedi. Şuan ilandaki yazdığı herşeyin arkasında duruyor bende, tramerden, servisten, eski sahibinden, kazaya karışan diğer sürücüden, Türkiye.gov.tr den, gib.gov.tr den bütün araştırmaları yaptım şuan için şaibeli bir duruma rastlamadım. Yarın araca bakmaya gidicem ustamızda olur verirse yarın işlmeleri bitirip aracaı alıp dönücem. 22/07/2013- 14:38 düzenleme Aracın muayene bilgilerine de ulaştık 9 ay önce muayeneye girmiş. Sağ kısa far ve sol uzun far yönü hatalı lastik hava basınçları düşük
Düzenleyen Serkan - 22 Temmuz 2013 Saat 17:18 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() |
Temiz arabaya benziyo abi kmside iyi düşünülebilir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() |
Temiz Araç Gibi Abi Ama Bazen Dışardan Göründüğü Gibi Olmayabiliyor :) Bakmakta Fayda Var .. Ayrıca Benim Eski 307 yi de satıcak gibi eski sahibi kesin değil daha tabi ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() |
Hocam Km güzel araç temiz gözüküyor 2 adet hasar kaydı istanbul trafiği için normal diye düşünüyorum.Fiyatıda piyasasına göre fazla abartılmamış güzel araç burdan bakıldığında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
Şase numarasını istedim göndersin bakalım, yarın gidip bakabilirim
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() |
bana pek hoş gelmedi abi neden bilmiyorum ama böyle bir his verdi + yerden fazla yüksek.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() |
Bize yüksek lazım Fevzi :)
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
2007 modelini 4 ay once 28000 e aldim boyasiz 66000 de sunrooflu. Buna confort demis ama confortlarda dijital klima yok feline yi vurgulamis sanirim araca gore fiyat bence cok iyi. Ancak motor ve yururu canli gormek ve baktirmakta fayda var.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() |
![]() ![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() |
Evet araç comfort değil, sanırım bu model sadece 2008 de var, yağmur ve far sensörüde var.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() |
Alınır bu araba..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() |
Araç harika görünüyor, bi bakmak baktırmak gerek eğer yazılanlar gibiyse alınır.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() |
Motorda sıkıntı yoksa bu araç çok temiz duruyo.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ben onu 3 günde istediğim kıvama getiririm Onur :) Anadolu yakasından kontrol edecek bi usta buldum kısmet olursa pazartesi salı bakmaya gidicem
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() |
herşey güzel ama siyah olması kötü. |
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
ilan ozellerinde asr esp var demis ama bence sallamis yagmur ve far sensorude olmayabilir onlari sor var derse ama dedigi gibi cikmaz ise pazarlik bahanen olur.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() |
güzel duruyor bakmaya baktırmaya değer .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() |
Onların olmadığının farkındayım ama yağmur far sensörü var, resimde ön camda dikiz aynasının orda sensör görünüyor,
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
Buldun yine 307 ne diyim bosver al 207sw 307 falan hikaye :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Arabanın geçmişi hakkında baya bi bilgi edindim, arabanın ilk sahibi bayan, numarasını buldum aradım, aracı kasım 2012'de sıfır alfa romeo alırken takasa vermiş, araç bayandayken bir kere park halinde sürtme olmuş bi kerede tır dönerken arka tafafa sürmüş, tramerde 231 ve 658 tl olarak hasar kaydı çıkıyor, iki kerede cam değişmiş kaskodan. Baynın söylediğine göre hiçbir sıkıntısı yokmuş çok özenle kullanmış bütün bakımlarını mepa peugeot yetkili serviste yaptırmış, mepa ile görüştüm bütün bakımları düzenli yapılmış, 27/11/2011 tarihinde 62.000 Km'de triger seti değişmiş.
Bayan arabayı galeri sahibi H.K adına satış vermiş ve 01.01.2013 araç başka bir aracın çamurluğuna çarpmış, kaza tutanağını buldum diğer aracın çamurluk ve kaput köşesinde hasar var yazmışlar 307'de bişey yok yazmışlar ve tramerede 307 için hasar kaydı işlenmemiş. Tutanakta kazaya karışan sürücülerin telefon numaraları vardı diğer araç sürücüsünü aradım kazayı sordum 307'deki hasarı hatırlayıp hatırlamadığını sordum, 307'nin tamponun plastik kısmının kendi aracının çamurluğunu ezdiğini söyledi ve 307'de çizik bile olmadığını söyledi. Aklımda kalan tek soru işareti bu kadar temiz bir aracın yaklaşık 8 aydır neden hâlâ galerici adına kayıtlı olduğu ve 8 aydır satılamadığıydı, bütün öğrendiğim bilgileri galericiyle paylaştım (01,01,2013 de olan kazadan galericinin haberi yok) galericiye sordum ve dürüstçe cevaplamasını istedim araç neden 8 aydır sizin adınıza kayıtlı neden satılmıyor dedim, oda abi biz bi yakınımıza verdik 7-8 ay aracı o kullandı satış vermedik dedi bende o zaman ilk sahibinden sayılmaz dedim. Sonuçta ikinci sahibi galericide olsa 7-8 araca binilmiş dedim, haklısın abi dedi. Şuan ilandaki yazdığı herşeyin arkasında duruyor bende, tramerden, servisten, eski sahibinden, kazaya karışan diğer sürücüden, Türkiye.gov.tr den, gib.gov.tr den bütün araştırmaları yaptım şuan için şaibeli bir duruma rastlamadım. Yarın araca bakmaya gidicem ustamızda olur verirse yarın işlmeleri bitirip aracaı alıp dönücem. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |