![]() |
|
tamirci sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 14:48 |
arkadaşlar pejo arabadan anlıyan pek fazla tamirci yok genelde tüm tamirciler diğer her türlü araçtan anlıyolar fakat pejonun dilinden pek anlıyan yok parçası her parçacıda rahatlıkla bulunmuyor sipariş vermek gerekiyor yetkili servise gitsen dışarda 50 tl ye yapılacak işe 10 misli nerdeyse para istiyolar 4 aydır 206 ya biniyorum hiç bi sorununu doğru düzgün çözebilecek bi ustaya rastlamadım ya benim şanssızlığım yada genelde böyle bide parçası diğer araçlara göre daha pahalı 206 kaput keçesi neredeyse 250 tl civarı mercedesinki 70 206 sw benim araç bagaj perdesi (pandizot makaralı) 840 tl BMW x5 150 tl q7 300 tl bide bu araçlar lüxarazi taşıtı 300 bin liralık araçlar benimki 15 bin liralık anlıyamadım bu çelişkiyi arabamda kızdırma bujisi ve ısıtma kutusu değiştirmem gerek parçayı sipariş vermem gerek dilinden anlıyan usta bulmam gerek ben şimdiye kadar pek çok marka araç değiştirdim hiç bi arabamda böyle usta ve parça sorunu pek yaşamadım tmm pug unda parçası yok değil fakat bi yedek parçacıya giripde mesela bi kapı çıtası sorsan en basitinden bulamazsın ama bi albeanın sorsan hem ucuz hemde bulunur demek istediğim binmesi keyifli fakat sorunlu bi marka
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |