![]() |
|
Araba Topallıyor gibi. . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 09:16 |
Arkadaşlar,
Dün akşam arabayı park ettiğim yeden çıkardım gitmeye başladım araba topallıyor gibi sanki jantım 8 çiziyormuş gibi sallıya sallıya gittim bir süre sonra çok çok hafifledi aks kısmında çıt çıt diye bir ses geliyordu ondan mıdır yoksa bunun nedeni nedir. . :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks körüklerini bir kontrol ettirin. Patlamış, yırtılmış olabilir. Eğer yırtıldı ise içerisine toz ve pislik kaçmıştır. Buda tuhaf seslere sebep olabilir. Aynısı başıma geldi. Ancak jantınız neden 8 çiziyor ona yorum yapamam :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
jantım 8 çizmior da içerden ole hissedilio onun gibi bi durum yani. bakalım 1.5 saat sonra herşey belli olacak. . :D
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |