![]() |
|
Sunroof yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 01:08 |
206 aracımın sunroofu acılırken herhangi bir problem olmuyor ama kapatırken ortalara doğru ve tam kapanacağı sırada baya bir takılma meydana geliyorr tırrıtt diye ses geliyor.Sorun ne olabilir.
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
Wild_BLaCk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Wild_BLaCk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aradan biraz zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi ? acaba
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyler sakın zorlamayın bir daha. Cam patlatmaya ya da tavan yırtmaya kadar gider. Demir su olugu yerinden cıkmıstır büyük ihtimal ve o zorluyor. Basıma aynı sey geldi, inadımdan sanaiye gitmedim sonra zorlamaktan elime aldım ama yaptım. Siz yapamasanız bile ustaya gittiginizde bilginiz olsun ki yapmak zor degil. Aman ha 250-300 lira gibi atmosferik rakamlara atlamayın. Nazarımda 75 lirayı gezmez bu işlem. Buyrun konu;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32077&KW=&title=sunroof-bakm-tamiri-malum-k-geldi
Düzenleyen dogancanguden - 26 Kasım 2013 Saat 19:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |