![]() |
|
307 Aranıyor :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 Saat 23:24 |
Merhaba arkadaşlar.
19000 19500 TL bir bütcem var. 307 almak istiyorum.ANKARA'da oturuyorum. 1.6 motor , LPG li ve biraz düşük KM li olması ilk tercihim.( 120 000 kmye kadar) Manuel vites olmasıda ilk tercihim.Otomatiklerin özellikle triptoniklerin sıkıntılı olduğunu söylediler ve 4 ileri şanzuman olması biraz fazla yaktırır gibime geliyor. Forumda satmak isteyen olursa iletişime geçebiliriz. Bir ayda 5 tane 307 baktım bu kadar sahtekarlık görmedim.Allah korkusu da yok heralde insanlarda. Adam 3 parça boya var yazıyor tramerde 13000 TL ağır hasarlı çıkıyor.Sağdan ufak kazası var diyen oluyor götürüyorum önden girmişler arabaya şaseleri pert. Dürüst olup hasarınıda söyleyen herkeze canım feda.Arabayı servise sokunca herşeyi çıkıyo zaten baştan herşeyi söyleyinki sizde uğraşmayın bende. Herkeze hayırlı ramazanlar iyi günler arkadaşlar. Düzenleyen serommm - 19 Temmuz 2013 Saat 23:29 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz satılık 307 im var
![]() |
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam son limitim.Olsa keşke dükkan senin. |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Ben yine de ilanımı koyayım.
Diğer 307 arayanlara gelsin ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-307-128811269/detay/ |
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Buyrun benim aracıma da bakın :D
|
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
|
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
..
Düzenleyen Lion King - 31 Ağustos 2013 Saat 22:39 |
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
biri 307 mi dedi buyrun paşam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-307-1.6-hdi-comfort-temiz-121134586/detay/ |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Hayırdır herkez aracının linkini vermiş :D
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abi naptınız siz yaw herkes mi satar :)
bende koycaktım ilanı vazgeçtim :)
|
|
![]() |
|
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
tek kapı düşünürsenız buyrun.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-307-tek-kapi-132231286/detay/
|
|
pasalı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |