![]() |
|
206 hdi iç-dış hava ayar düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 Saat 05:53 |
Herkese selam arabayı aldığımdan beridir merak içersindeyim klima düğmelerinin olduğu yerde sağa sola sürükleyip içeri veya dışarı hava alma fonksiyonu için kullanılan bir ayar düğmesi var(resimde kırmızıyla işaretledim) ama benim araçta ne hikmetse çalışmıyor sağa veya sola götürüyorum devamlı dışardan hava alıyor kaputun ordaki hava alma yerindende kontrol ediyorum devamlı ordan alıyor havayı arabam 206hdi x-line acaba x-line diye bu özelliğidemi koymamışlar hani düğme var kendi yok başka x-line kullanıcılarından yorumlarını bekliyorum..
![]() Düzenleyen mustafa_nalcacioglu - 19 Temmuz 2013 Saat 05:54 |
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim dusuncem buyuk ihtimalle ic tarafindan teli kopmus olabilir eliniz yatkinsa bu islere bi sokun bakin derim manuel kontrollerin cogu telli olabiliyor
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam resimdeki araç senin mi maşallah temiz hız sabitleyiciside var 4 camda otamatik. tel kopmuş yada mekanizması bozulmuştur
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
eger bosa gıdıyorsa torpıdonun orda bı bosluk war ordan o telı gorebılıon kardesım benımde cıkmıstı ordan bı sekılde taktım onu yada teybı sokup takıcan
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
yok resim temsili
![]() hemen gidip bakıcam bi özellikle klimada arabanın içi sıcaksa dışardan hava alıdığı için biraz geç sogutuyo arabanın içini benim dayı oğlundada 206 1.4 XT var dün kurcalarken baktım onda çalışıyo benimki çalışmıyo şimdi gidip bakıcam hemen kontrol teline..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
soner arkadasın dediği aynen bisiklet fren teli gibi bi parça var ucu ordaki ayar kelebeğine bağlı ama bende cıkmış akşama doğru müsait bi zamanda hemen tamir edicem..
|
|
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
umarım yaparsınız arkadslar pis ve gıcık bı yerde o tel merek hatta şöyle bisyde dıyım torpıdonun orda ısık var o tırnaklı gerekırse onu bule cıkartın en azından yardımı olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
benim araba x-line torpidoda bi ışığım bile yok
![]() mutlu oldum valla arabamın bir özelliğini geri kazanmış oldum ![]() soner arkadasada yardımları için teşekkür ederim..
|
|
|
|
![]() |
|
tebrıller kardsım gule gule kullan
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |