![]() |
|
307 debriyaj ve ön taraftaki ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cenqo7535 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cenqo7535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 Saat 00:28 |
arkadaşlar benim sesle ilgili iki sorunum var ;
1-araba boşta çalışırken ince bir ses var bu ses debriyaja bastıgım zaman kesiliyor ayagımı debriyajdan çektiğimde ise devam ediyor sizce bu ses normalmidir ? 2-arabanın ön tarafından genellikle direksiyonu çevirdiğim de artan kalkışlar da ve 2. vites te duyulan bir ses var . Bana sanki rulmanlardan geliyormuş gibi geldi fakat emin olamadım . Yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden teşekkür ederim ilginiz için. |
|
cengo
|
|
![]() |
|
service22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2013 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı service22
![]() ![]() ![]() ![]() |
cenqo7535, yazdığın aynı sorunlar benim araçta da var. 1 .sorunu 1 aydır fark ettim, 2.sorunu ise 5 gündür fark ettim. sebebini bende bilmiyorum ama servise uğrama zamanı geldi sanırım. öğrenirsem sebebini yazarım. umarım önemli birşey yoktur... Benim araçta ayrıca şu sorun da var: sağ arka lastik ufacık bir çukurdan kasisten geçsin tak tuk ses çıkarıyor. daha önce bu sorun formda tartışılmış ve amartisör tozluğunun sabitlenmesi ile sorunun ortadan kalkacağı yazılmıştı. benim tozluk sabit, usta diyor kronik ses bişi yapamayız? ne biçim bi cevap bu yaa. Varmı başka bir fikri olan?
|
|
![]() |
|
cenqo7535 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cenqo7535
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet o ses bendede vardı o dediğini körüğü ben plastik kelepçeyle tutturdum sadece sesde biraz azalma oldu , malum pejo nun süspansiyonları çok sert bencede kronik gibi geliyor . Fakat o sesler için bilgi aldıgınızda paylasırsanız çok sevinirim
|
|
cengo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |