![]() |
|
sizce patlakmı bu arac?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 18:53 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-takasli-sahibinden-siyah-206-rc-206-arsiiiii-126291695/detay
bu fiyata ımkansız gıbı gelıo bana
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WALLA benımde alasım geldı ara bakalım nedıcek:)
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Adamın dediğine bakılırsa boyalı gibi.Duruşu da komple boyalıyı andırıyor.Pert kaydı maydı var mı bakılması lazım bence.Fiyatı dediğin gibi imkansız.
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Abi Sanada Olumsuz Cevap Verirse Daha Ne İstiyor Bu Adam Derim Ben :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bu aracın ilanını gordum ben baya oldu 17 falandı yanlış hatırlamıyorsam fiyatı bu fiyata düşmüş.Açıklamaları çok kesın ama fıyat duştuğune göre buna rağmen bilmiyorum RC için komık bir fiyat olmuş sıkıntı yoksa alınır araç gözüme kötü gelmedi ancak pert kaydı olduğunu dusunuyorum buyuk ıhtımalle böyle bı durum var fıyatı o yuzden bu kadar dipte tutmuş.
Düzenleyen samet206 - 18 Temmuz 2013 Saat 19:20 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
arkadaslar sımdı aklıma geldı ızmırde pertten cıkma yapılma bı rc vardı bu olabılır buyuk ıhtımal
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
10 bine verse araba alınmaz bu adamdan böyle ilanmı olur adam gibi yaz madem şurası burası değişti diye, millet boyayı değişeni sormadan mı alacak, tabi ki soracak
Düzenleyen Serkan - 18 Temmuz 2013 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
turşu olma ihtimali yüksek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Takla değilde.. belki direksiyon hakimiyetini kaybetmiş olabilir =) İçide KM'nin hakkını veriyor alıcı gözüyle bakarsak.. servis görmesi gerekir.
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence bakılıp alınabilir bizde pertlik arabayı toplatmıştık adam sağolsun çok güzel yaptı rahat rahat kullandık..
|
|
![]() |
|
alınır alınmasıada sora satılırmı bıde o var
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
takas teklif ettim kelle kelleye :D yanlız olumlu cevap verirse izmirden yardım bekliyorum. şöyle alıcı gözüyle bakacak bir arkadaş lazım. ![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
azız benlık bısey olursa yardım olmaya calısırım
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yakın mı sana? aydın izmir 2 saat diye biliyorum :S
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
gider bakarız kardeşim ya nolcak..
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
adam ilan koymuş açıklamada meydan okumuş valla. insan çekinip soruda soramaz buna :))) böyle satıcılarla hiç muhatap olmamak gerek.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
gercı ızmırdekı arkadslarımızda yardımcı olur 1.5 saat bana
|
|
![]() |
|
adam demişki ucuz etin yahnisi nasıl olur sorulmaz bıktım gelin bakın :D soner eyvallah iyi niyetin için çok teşekkür ederim. yakın bir arkadaş varsa zehmet olmazsa tabi sevinirim kaza sonrası düzgün toparlanıp tam faal hale getirilmişse ciddi alıcıyım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bu fiyata bu araç bakıldıktan sonra alınabilir .doğan şahine 10 -11 istiyo millet .yalan yok bu fiyata benim bile içim gitti
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |