Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sizce de arka taraf aşağıda mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sizce de arka taraf aşağıda mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sizce de arka taraf aşağıda mı?
    Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 10:27
Bu arabamın boş görüntüsü birde arkaya 2-3 kişi oturdu mu iyice iniyor aşağı, arka torsiyonu kaldırmakta karar kıldım önlere spor yay takmaktan vazgeçtim siz ne dersiniz ailecek kullanıyorum çünkü..

Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
superyusuf Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 11:47
sonunda görmek nasip oldu senın makineyı....maşallah..
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 11:54
eyvallah sağol :) bende torsiyon hakkında yazdıklarını şimdi gördüm, elinde kalıyor derken ne gibi sıkıntı olabilir ki :s ? şu işi bi çözemedim kafamda gitti ya, tamponlardan sonra onu halledicem çünkü bişeyde karar kılmam gerekiyor, ön takımda biraz ses var c.tesi rot-balansçıya baktırıcam öndeki tadilat yapılırken yayları değiştirmeyi düşündüm ama araba iyice yere inicek ve daha sertleşecek o yüzden torsiyonu kaldırmak daha mantıklı geldi ama sen böyle deyince içime kurt düştü şimdi :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 12:15
ben birçok forumda okudum.burda da gördüm aynı yorumları.peugeotların kronık sıkıntı çıkaran konuların başında torsiyon gelıyor.ucuz bısey olsa sıkıntı olmaz yaptırır durursun.ama bı bak sende 500-600 tl ye kadar çıkıyormuş torsiyon bilyalar ve işçilik filan.bikaç özel pejo servısıne sormak lazım ama onlarda iş yapalım dıye yalan soylerler şimdi.başına gelen bilir.burada arkadaşlarla bi görüş..bu arada senın 5 cm yaya gerek yok.2 cm eıbach senı baya iyi yapar.yol tutuşun artar..birde şu jantları değiştirip gti veya bendekilerden koysan.tadından yenmez.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 12:20
bu arada sen tamponları değiştircen tamam.tampondaki çitalar siyah gelecek.e senin yan çitalar gövde rengine boyanmış.nolcak
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 12:28
ya benim usta 100 lira ben alırım tornalık işi varsa 100 lirada tornacı alır 200 liraya hallederiz dedi. bende 500-600 lira diye okudum çoğu yerde usta ucuz fiyat verince tatlı geldi ama dediğin gibi parça almak falan gerekecek muhtemelen o fiyat yükselicek gibime geliyor benimde. yay taktırsam daha uygun olacak maddi olarak da tabi. jant konusuna gelince gönül ister tabi gti veya seninkiler gibi ama o bayağı uç bi ihtimal şimdilik :) spor yayda karar kılarsak marka olarak ne yapıcam 70 lirayada var çok yüksek rakamlarada.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 12:29
Orjinalini yazan: superyusuf superyusuf Yazdı:

bu arada sen tamponları değiştircen tamam.tampondaki çitalar siyah gelecek.e senin yan çitalar gövde rengine boyanmış.nolcak

tamponlardaki çıtalar da gövde rengine boyanıyor Thumbs Up
Yukarı Dön
aserhatg Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aserhatg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 20:33
arkadslar torsıyon dedıgınız fransız aracların arka suspansıyon sıstemıdır.genellıle peugeot cıtroen eskı renaultlar da fılan var bu sıstem.dıkkat edersenız bu aracın arka tekerleklerınde amortısorlerın uzerınde helozon yaylar yoktur.bu yayların yerıne ıkı tekerı bırbıne baglayan capraz rod lar vardır.bu rodlar vırajda vs cok ufak acılarla arka tekerın yatıs acısı almasını saglar bu da aracın yoltutusunu arttırır.ortalama 150 bın km cıvarı torsıyon bılyaları su aldıgı hava sartlarına maruz kaldıgı ıcın dagılır ortalama tamır fıyatı 500 tl cıvarında daır daha assagıya yaparım dıyen adamın yaptıgı ısten pek hayr gelmez.yapıldıgı zaman sahane olur.ılk vıraja gırdıgınızde aradakı farkı hemen hıssedersınız.
peugeot 306 griffe
1998 model
atiker nanofast
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2013 Saat 10:36
bence arkası 1 diş düşük kaldırırsan 3 kişi bindiğinde şuankinden bile basık gözükür. kendi aracımınkinide kaldırmayı istiyorum bi firsat bulup sanaiye gidemedim
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 123 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4842 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2319 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4654 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 383 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7783 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 611 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 757 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 487 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5357 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 675 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 469 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 771 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 317 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 580 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 775 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2382 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1054 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5724 5 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English