![]() |
|
Sizce de arka taraf aşağıda mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 Saat 10:27 |
Bu arabamın boş görüntüsü birde arkaya 2-3 kişi oturdu mu iyice iniyor aşağı, arka torsiyonu kaldırmakta karar kıldım önlere spor yay takmaktan vazgeçtim siz ne dersiniz ailecek kullanıyorum çünkü.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonunda görmek nasip oldu senın makineyı....maşallah..
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah sağol :) bende torsiyon hakkında yazdıklarını şimdi gördüm, elinde kalıyor derken ne gibi sıkıntı olabilir ki :s ? şu işi bi çözemedim kafamda gitti ya, tamponlardan sonra onu halledicem çünkü bişeyde karar kılmam gerekiyor, ön takımda biraz ses var c.tesi rot-balansçıya baktırıcam öndeki tadilat yapılırken yayları değiştirmeyi düşündüm ama araba iyice yere inicek ve daha sertleşecek o yüzden torsiyonu kaldırmak daha mantıklı geldi ama sen böyle deyince içime kurt düştü şimdi :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
ben birçok forumda okudum.burda da gördüm aynı yorumları.peugeotların kronık sıkıntı çıkaran konuların başında torsiyon gelıyor.ucuz bısey olsa sıkıntı olmaz yaptırır durursun.ama bı bak sende 500-600 tl ye kadar çıkıyormuş torsiyon bilyalar ve işçilik filan.bikaç özel pejo servısıne sormak lazım ama onlarda iş yapalım dıye yalan soylerler şimdi.başına gelen bilir.burada arkadaşlarla bi görüş..bu arada senın 5 cm yaya gerek yok.2 cm eıbach senı baya iyi yapar.yol tutuşun artar..birde şu jantları değiştirip gti veya bendekilerden koysan.tadından yenmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
bu arada sen tamponları değiştircen tamam.tampondaki çitalar siyah gelecek.e senin yan çitalar gövde rengine boyanmış.nolcak
|
|
![]() |
|
ya benim usta 100 lira ben alırım tornalık işi varsa 100 lirada tornacı alır 200 liraya hallederiz dedi. bende 500-600 lira diye okudum çoğu yerde usta ucuz fiyat verince tatlı geldi ama dediğin gibi parça almak falan gerekecek muhtemelen o fiyat yükselicek gibime geliyor benimde. yay taktırsam daha uygun olacak maddi olarak da tabi. jant konusuna gelince gönül ister tabi gti veya seninkiler gibi ama o bayağı uç bi ihtimal şimdilik :) spor yayda karar kılarsak marka olarak ne yapıcam 70 lirayada var çok yüksek rakamlarada.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tamponlardaki çıtalar da gövde rengine boyanıyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aserhatg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
arkadslar torsıyon dedıgınız fransız aracların arka suspansıyon sıstemıdır.genellıle peugeot cıtroen eskı renaultlar da fılan var bu sıstem.dıkkat edersenız bu aracın arka tekerleklerınde amortısorlerın uzerınde helozon yaylar yoktur.bu yayların yerıne ıkı tekerı bırbıne baglayan capraz rod lar vardır.bu rodlar vırajda vs cok ufak acılarla arka tekerın yatıs acısı almasını saglar bu da aracın yoltutusunu arttırır.ortalama 150 bın km cıvarı torsıyon bılyaları su aldıgı hava sartlarına maruz kaldıgı ıcın dagılır ortalama tamır fıyatı 500 tl cıvarında daır daha assagıya yaparım dıyen adamın yaptıgı ısten pek hayr gelmez.yapıldıgı zaman sahane olur.ılk vıraja gırdıgınızde aradakı farkı hemen hıssedersınız.
|
|
peugeot 306 griffe
1998 model atiker nanofast |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
bence arkası 1 diş düşük kaldırırsan 3 kişi bindiğinde şuankinden bile basık gözükür. kendi aracımınkinide kaldırmayı istiyorum bi firsat bulup sanaiye gidemedim
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |